Οπαδικά κίνητρα εξετάζουν οι Αρχές για επίθεση σε πελάτη καταστήματος στη Νέα Ιωνία

Οπαδικά κίνητρα εξετάζουν οι Αρχές για επίθεση σε πελάτη καταστήματος στη Νέα Ιωνία
Αστυνομικοί - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi Sports

Ομάδα περίπου 10-15 ατόμων προξένησαν φθορές στην βιτρίνα του καταστήματος, εισέβαλαν μέσα σε αυτό και χτύπησαν έναν πελάτη, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για περιστατικά που αφορούν στην οπαδική βία.

Τον πανικό σκόρπισε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα στη Νέα Ιωνία, ομάδα 10-15 ατόμων που φορούσαν μαύρα ρούχα, επιτέθηκε σε κατάστημα αθλητικών ειδών και προξένησε φθορές στην βιτρίνα, ενώ στη συνέχεια εισέβαλε εντός του καταστήματος όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο υπάλληλοι και ένας πελάτης και χτύπησαν με μανία τον πελάτη, ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών τα οποία κατά πάσα πιθανότητα ήταν οπαδικά, καθώς το θύμα είναι οργανωμένος οπαδός ομάδας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για περιστατικό που αφορούν στην οπαδική βία. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν εξετάζεται σοβαρά να πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό «βεντέτας» μεταξύ οπαδών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα