Στιγμές τρόμου για 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Νεαρός της έκλεψε το αμάξι με την απειλή μαχαιριού

Στιγμές τρόμου για 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Νεαρός της έκλεψε το αμάξι με την απειλή μαχαιριού
Glomex

Υπό την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τα κλειδιά αυτοκινήτου 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο, μπήκε στο όχημά της και εξαφανίστηκε - Η σοκαριστική περιγραφή της άτυχης νεαρής.

Στιγμές τρόμου έζησε μια 24χρονη στο Φάληρο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με νεαρό κακοποιό, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού της άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, μπήκε μέσα κι έγινε καπνός.

“Τρέχει κατά πάνω μου με ένα μαχαίρι. Φορούσε κουκούλα, αλλά κουκούλα ζακέτας, δεν κάλυπτε το πρόσωπό του. Μου λέει κλειδιά και τσάντα, του λέω πάρτη. Του πέφτει η τσάντα μου κάτω, ανοίγουν όλα τα πράγματα κι αυτός απλά αρπάζει τα κλειδιά μου, τρέχει στο αμάξι, μπαίνει μέσα. Φώναζα φωτιά, φωτιά να κατέβουν οι γείτονες” περιγράφει η 24χρονη.

“Έπεσα πάνω στο καπό, όπως ήταν το καπό, απλά έπεσα πάνω του. Για να τον καθυστερήσω , δεν ξέρω, αν θα κατάφερνα κάτι. Απλά ήταν κάτι δικό μου. Εκείνη την ώρα ήμουνα σε πανικό”, συνεχίζει η άτυχη κοπέλα.

Όταν η Άμεση Δράση έφτασε στο σημείο ήταν αργά. Ο νεαρός είχε φύγει στην Ποσειδώνος.

“Φοβάμαι να βγω μόνη μου να πάω οπουδήποτε. Δεν μπορώ να κάτσω μόνη μου σπίτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα μόνη μου. Εντάξει είναι και πρόσφατο, πιστεύω κάποια στιγμή θα περάσει, αλλά είναι σοκαριστικό” καταλήγει.

Οι αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες , αναζητώντας τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα