Προσαγωγές στη Βοιωτία για την 8χρονη – Ανάμεσά τους 54χρονος που κατείχε παράνομα περίστροφο

Προσαγωγές στη Βοιωτία για την 8χρονη – Ανάμεσά τους 54χρονος που κατείχε παράνομα περίστροφο
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς πόρτα-πόρτα στα χωριά των Θεσπιών και του Λεονταρίου. Το περίστροφο του 54χρονου θα εξετασθεί βαλλιστικά αν έχει σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμού του άτυχου 8χρονου κοριτσιού το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έως και αργά τη νύχτα εκτεταμένες έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς πόρτα-πόρτα στα χωριά των Θεσπιών και του Λεονταρίου Βοιωτίας, για την σφαίρα που δέχθηκε το 8χρονο κοριτσάκι και ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. 

Μέχρι στιγμής έχει προσαχθεί ως ύποπτος, μεταξύ άλλων, ένας 54χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα. Οι έρευνες συνεχίζονται έως και αυτή την ώρα, ενώ το όπλο που κατασχέθηκε θα εξετασθεί βαλλιστικά αν έχει σχέση με το περιστατικό του βαρύτατου τραυματισμού του άτυχου 8χρονου κοριτσιού το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο σπίτι της οικογένειάς του, στις Θεσπιές.

Από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην περιοχή και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την λεπτομερή και με επιστημονικές μεθόδους διακρίβωση της πορείας που διέγραψε η σφαίρα που τραυμάτισε το παιδί μετά την πυροδότησή της.

Οι εξελίξεις στην περιοχή είναι ραγδαίες και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα οι επισταμένες έρευνες θα δώσουν αποτελέσματα.

Οι άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς έχουν συλλέξει αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις τα τελευταίας 24ωρα τόσο από κατοίκους των Θεσπιών όσο και από κατοίκους του Λεονταρίου και κάποιες, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται να συγκλίνουν σε συγκεκριμένο σπίτι και πρόσωπα.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, όλα εκτυλίχθηκαν στις 4 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, στις Θεσπιές, όταν το 8χρονο κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς του μαζί με άλλα παιδάκια και ξαφνικά μία σφαίρα από άσκοπο πυροβολισμό (μπαλοθιά) κατέληξε στον κρόταφό του και το τραυμάτισε σοβαρά. Το παιδάκι έπεσε αναίσθητο και αιμόφυρτο στο έδαφος και ακολούθησαν σκηνές πανικού.

Οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, του αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κρανίο του και παραμένει έως και σήμερα να νοσηλεύεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα