“Ρεσάλτο” ληστών σε φορτηγό στην Κηφισιά

“Ρεσάλτο” ληστών σε φορτηγό στην Κηφισιά
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Τρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν αυτοκίνητο, εμβόλισαν ένα φορτηγό επί της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας τα ξημερώματα και ανάγκασαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, με αποτέλεσμα να τον ληστέψουν με χρήση βίας.

Μία εξαιρετικά επικίνδυνη πρακτική ακολούθησαν τρεις άγνωστοι δράστες περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο 16ο χλμ. στο ύψος της Κηφισιάς, όταν με σκοπό να ληστέψουν τον οδηγό ενός φορτηγού και ενώ βρίσκονταν και τα δύο οχήματα εν κινήσει, αποφάσισαν να εμβολίσουν το φορτηγό με το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του φορτηγού, προφανώς για να μην προκληθεί τροχαίο ατύχημα, αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το φορτηγό του στην άκρη του δρόμου και τότε οι άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν, τους αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Όταν ο οδηγός κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, δίχως να καταστεί όμως εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα