Ρόδος: Σουηδός “τηλεστάρ” καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για ομαδικούς βιασμούς

Ρόδος: Σουηδός “τηλεστάρ” καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για ομαδικούς βιασμούς
Ο Σουηδός "τηλεστάρ" Glomex

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου έκρινε ένοχο 24χρονο Σουηδό, πρώην παίκτη ριάλιτι, για βιασμό. Ο νεαρός φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες που ήταν υπό τη επήρεια αλκοόλ.

Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν οι δικαστές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στον διάσημο 24χρονο Σουηδό, πρώην παίκτη σε γνωστό ριάλιτι στη χώρα του, για τους δύο ομαδικούς βιασμούς.

Τον καταδίκασαν σε 8 χρόνια φυλάκισης. Ο νεαρός συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες. Μάλιστα, ενώπιον του δικαστηρίου είπε:

“Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν βίασα καμία κοπέλα. Είμαι κοινωνικός και αρκετά διαχυτικός, αλλά ποτέ δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με κάποια γυναίκα παρά τη θέλησή της.”

Ο 24χρονος είναι πολύ γνωστός στη Σουηδία, καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ριάλιτι “Το νησί του πειρασμού”, όπου εκεί οι παίκτες φλερτάρουν και συμμετέχουν σε ακατάλληλες σκηνές.

Ο νεαρός το καλοκαίρι του 2018 δούλευε σε μπαρ στη Ρόδο και εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Δύο 19χρονες συμπατριώτισσές του υποστήριξαν, με μία βδομάδα διαφορά, ότι τις παρέσυρε σε παραλία του νησιού, όπου έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις 19χρονες είχε πει τότε στις Αρχές Ασφαλείας:

“Την αγκάλιασε με το ένα του χέρι και της έπιασε το στήθος. Την μετέφερε σε μια ξαπλώστρα, όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Στην συνέχεια ο άντρας έφυγε και έδωσε σήμα σε έναν άλλον, ο οποίος προχώρησε στο μέρος της, της έβγαλε το σορτσάκι και τη βίασε, ενώ ακολούθησε και τρίτος, ο οποίος ασέλγησε εις βάρος της. Ακολούθησε σεξουαλική επίθεση από ακόμη δύο άτομα.”

Οι δύο τουρίστριες υποστήριξαν ότι δεν έχουν ασφαλιστεί για βιασμό στη χώρα τους και δεν πρόκειται να λάβουν κάποια αποζημίωση.

Η δικηγόρος του 24χρονου άσκησε έφεση, πάντως, ώστε να γίνει η δίκη και σε δεύτερο βαθμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα