Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος 20χρονης στη Λέσβο

Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος 20χρονης στη Λέσβο
Περιπολικό (Φωτογραφία αρχείου). 123rf.com

Ο 23χρονος είχε εισβάλει στο υπνοδωμάτιο της κοπέλας, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και της όρμησε προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.

Ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος ένας 23χρονος Αλγερινός, στην δομή της Μόριας, ως ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος μίας 20χρονης Ελληνίδας, μέσα στο σπίτι της, νωρίς το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης.

Ο δράστης είχε εισβάλει νωρίς το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο της 20χρονης, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λέσβου, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Ο θρασύτατος δράστης όρμησε πάνω στην άτυχη κοπέλα, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις, με αποτέλεσμα εκείνη να ξυπνήσει και να βάλει τις φωνές. Ο αδερφός της άκουσε τις κραυγές της και καταδίωξε τον δράστη που διέφυγε από το ίδιο παράθυρο.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε ο δράστης και έγινε προσαγωγή του στην Ασφάλεια όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα του που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αμέσως μετά σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα