Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Κακοποιός με κλεμμένο αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μητέρα δύο παιδιών

Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Κακοποιός με κλεμμένο αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μητέρα δύο παιδιών
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Την στιγμή της καταδίωξης ο Καζακστανός με το κλεμμένο όχημα έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα, την οποία τραυμάτισε σοβαρά και στη συνέχεια σε μία κολόνα, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Σε μία απίστευτη τραγωδία εξελίχτηκε μία τρελή καταδίωξη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στα Άνω Λιόσια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άντρας, του έκαναν σήμα για να σταματήσει, εκείνος δεν υπάκουσε και αμέσως ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής.

Ξαφνικά και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, μία 53χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών βγήκε από ένα κατάστημα επί της οδού Πηνειού και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο.

Εκείνη την στιγμή ο κακοποιός έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να την παρασύρει και στη συνέχεια κατέληξε σε μία κολόνα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Οι προστρέξαντες αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως ενώ στο αυτοκίνητο εντόπισαν ποσότητες ναρκωτικών και διαρρηκτικά εργαλεία. Πρόκειται για έναν σεσημασμένο 32χρονο κακοποιό από το Καζακστάν, που απασχολούσε για κλοπές και η έρευνα σε βάρος του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών χθες το απόγευμα υπέκυψε στους βαρύτατους τραυματισμούς που είχε υποστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα