Γαλάτσι: 45χρονος έπεσε από το 6ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε

Γαλάτσι: 45χρονος έπεσε από το 6ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Με κατάγματα αλλά ζωντανός νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό ένας 45χρονος Έλληνας, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε και την πορεία του την ανέκοψε τέντα καταστήματος στο ισόγειο

Τύχη βουνό είχε ένας 45χρονος Έλληνας που λίγο πριν τις 11 το πρωί, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από το μπαλκόνι 6ου ορόφου του διαμερίσματός του, στην πολυκατοικία που διέμενε, μαζί με την μητέρα του, επί της Λ. Βεΐκου 50, στο Γαλάτσι.

Την πορεία του 45χρονου φαίνεται την ανέκοψε η τέντα καταστήματος στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα, αλλά να μείνει ζωντανός.

Ο τραυματισμένος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ έρευνα διενεργείται από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο 45χρονος δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο εξετάζονται οι συγγενείς του και όταν καταστεί δυνατό θα εξεταστεί και ο ίδιος, για να μπορέσουν να καταλήξουν και οι αστυνομικοί σε ασφαλή συμπεράσματα για το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα