Γλυφάδα: Οι πιθανές “σφήνες” και το ντοκουμέντο της παράσυρσης του 25χρονου από τη Corvette

Γλυφάδα: Οι πιθανές “σφήνες” και το ντοκουμέντο της παράσυρσης του 25χρονου από τη Corvette

Η Corvette ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία, με τις Αρχές, μάλιστα, να ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα. Εξετάζεται βιντεοληπτικό υλικό για την παράσυρση και εγκατάλειψη του άτυχου Νάσου Καρανίκα.

Οργή, θλίψη και πόνος είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει τους συγγενείς και τους φίλους του αδικοχαμένου Νάσου Καρανίκα.

Ο 25χρονος παρασύρθηκε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας από ασυνείδητο οδηγό μιας μαύρης πολυτελούς Corvette, ο οποίος εγκατέλειψε τον νεαρό και εξαφανίστηκε.

Η Corvette έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων με τους αξιωματικούς της τροχαίας να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό. Όπως μετέδωσε το Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στην τροχαία και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας και πλέον εξετάζεται αν ο άνδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελές όχημα, ήταν ο οδηγός.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

Η Corvette ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία, με τις Αρχές, μάλιστα, να ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα, καθώς στο ρεπορτάζ του ALPHA αναφέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι το αυτοκίνητο έκανε “σφήνες” στο σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για μια κοπέλα που ήταν πιθανόν μαζί με τον οδηγό, ενώ οι φίλοι του Νάσου κάνουν έκκληση, όποιος ξέρει κάτι για το περιστατικό να ενημερώσει τις Αρχές.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε την Παρασκευή (21/2) στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του. “Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα