Κάτοικος Μάνδρας: Η ποινή πρέπει να έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα

Κάτοικος Μάνδρας: Η ποινή πρέπει να έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα
Αεροφωτογραφία από την Μάνδρα Αττικής Eurokinissi

Για τον εφιάλτη που έζησε στις πλημμύρες της Μάνδρας, αλλά και για το τι περιμένει από τη Δικαιοσύνη, μίλησε η κάτοικος της περιοχής, Σταυρούλα Χατζηβασιλείου.

Τα δικαστήρια θα κρίνουν ποιός φέρει ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής, δήλωσε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6, η κάτοικος της περιοχής, κ. Σταυρούλα Χατζηβασιλείου. Εκτιμά ωστόσο, ότι η δικαιοσύνη θα πρέπει να εξαντλήσει την αυστηρότητά της, ώστε οι όποιες ποινές να έχουν αποτρεπτικό χαρακτήρα προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα τραγικά φαινόμενα στο μέλλον.

“Προσωπικά δεν θα εκφράσω καμία κατηγορία για κανένα, τα δικαστήρια θα κρίνουν, Αυτό που εμείς θέλουμε και πιστεύουμε ότι υπάρχει πρόθεση, είναι εφόσον καταλήξαμε ότι είναι πλημμέλημα, τουλάχιστον να εξαντλήσουν την αυστηρότητα, γιατί πρέπει η ποινή να έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Χατζηβασιλείου μίλησε επίσης για τις τραγικές στιγμές που έζησε μαζί με τα παιδιά της, αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τις αρχές για βοήθεια, καθώς κατά τη διάρκεια της πλημμύρας χάθηκε η μητέρα της: “Ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου. Έχασα την μητέρα μου, προσπάθησα να απεγκλωβίσω τα παιδιά μου, προσπάθησα να βρω βοήθεια, έκανα τουλάχιστον 24 τηλέφωνα και στο κέντρο δεν υπήρχε κανένας, είχε καταρρεύσει… Πήρα το 112 κάπου στις 10:30, τους έδινα στίγμα λέγοντας του ότι έχω πνιγμένο και ήρθαν τελικά στις 11.30. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή και εγώ και τα παιδιά μου που ζούμε, πέρασα ένα τρομακτικό εφιάλτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα