Κίνηση στους δρόμους: Οδηγοί κουράγιο! Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: Οδηγοί κουράγιο! Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό Eurokinissi

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών, που εδώ και πολλές μέρες, μποτιλιάρονται στους δρόμους της Αθήνας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με βάση το πρόγραμμα του Σι Τζινπινγκ. ΔΕΙΤΕ LIVE τον χάρτη

Για γερά νεύρα είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί της Δευτέρας. Όπως και κάθε μέρα τις τελευταίες εβδομάδες, οι οδηγοί ταλαιπωρούνται. Η επίσκεψη του προέδρου της Κίνας, επιδείνωσε τα πράγματα.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στις περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες ενώ σε ισχύ είναι τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Κίνας Σι Τζινπινγκ.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην αρχή της Συγγρού, την Καλλιρόης, τη Βασ. Κωνσταντίνου, τη Βασ. Σοφίας έως το Μέγαρο, την Αλεξάδνρας, τη Μεσογείων, την Κηφισίας και τη λεωφ. Κατεχάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας έως το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και ξανά το απόγευμα τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στον Πειραιά.

Σε πρώτη φάση, οι ρυθμίσεις αφορούν την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Hilton, την Πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και την Ακρόπολη.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για την ρύθμιση και την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα