Βίντεο – ντοκουμέντα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι

Βίντεο – ντοκουμέντα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι

Καρέ-καρέ η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι το απόγευμα της Παρασκευής. Οι συλλήψεις έφτασαν τις 13.

Φωτογραφίες και βίντεο από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κατά την απόπειρα ανακατάληψης κτιρίων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου στο Κουκάκι από αντιεξουσιαστές δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ελληνική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου μία ομάδα προχώρησε στην ανακατάληψη της οδού Παναιτωλίου και μία άλλη στην οδό Ματρόζου, οι οποίες ανήρτησαν πανό στις ταράτσες των κτιρίων, ενώ έξω από τα κτίρια συγκεντρώθηκαν και αλληλέγγυοι.

Στη συνέχεια ισχυρή αστυνομική παρουσία έσπευσε στην περιοχή και πραγματοποίησε για άλλη μία φορά εκκένωση των δύο κτιρίων.

Από την οδό Ματρόζου η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 5 ατόμων, τριών αντρών και δύο γυναικών ενώ στην οδό Παναιτωλίου συνελήφθησαν 5 άτομα, τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες. Συνολικά τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί.

Βίντεο και φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία από την αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου πρώην κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα