Κρήτη: 81χρονος παρενόχλησε ανήλικη σε ζαχαροπλαστείο – Ανήθικες προτάσεις για 50 ευρώ

Κρήτη: 81χρονος παρενόχλησε ανήλικη σε ζαχαροπλαστείο – Ανήθικες προτάσεις για 50 ευρώ
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ (Φωτό αρχείου) Eurokinissi

Ο ηλικιωμένος προσέγγισε το κορίτσι την ώρα που έπαιζε με τα μικρότερα αδέρφια της. Η πρώτη απόρριψη δεν τον πτόησε και την προσέγγισε ξανά, προσπαθώντας να τη φιλήσει στο στόμα και προσφέροντάς της χρηματικό ποσό για να υποκύψει στις ορέξεις του.

Με αδιανόητο θράσος φέρεται να προσέγγισε το 15χρονο κορίτσι ο ηλικιωμένος σε χωριό του δήμου Αγίου Νικολάου, ο οποίος αρχικά της έκανε ανήθικες προτάσεις το πρωί της Κυριακής, τις οποίες κι επανέλαβε το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν την “πέτυχε” στο χωριό.

Όπως μεταδίδει το Cretalive.gr, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, που είναι ανάστατοι, χθες το πρωί περίπου στις 09.00 ο 81χρονος είδε την 15χρονη να παίζει με τα δύο αδέρφια της, 11 και 8 ετών, έξω από το ζαχαροπλαστείο του χωριού.

Ο ηλικιωμένος πλησίασε τα παιδιά και τους έδωσε παγωτά και μπανάνες, λέγοντας τους, πόσο πολύ τα αγαπάει. Ο παππούς δεν έμεινε όμως εκεί. “Στρίμωξε” την 15χρονη στο ψυγείο του ζαχαροπλαστείου και προσπάθησε με τη βία να τη φιλήσει στο στόμα, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει και τελικά τη φίλησε στο μάγουλο. Η συνέχεια επιφύλασσε ακόμη χειρότερο σοκ για το κορίτσι, που είδε τον 81χρονο να βγάζει 50 ευρώ και να της τα προσφέρει προκειμένου να ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το κορίτσι αρνήθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, όμως ο παππούς δεν πτοήθηκε… το απόγευμα “πέτυχε” ξανά το κορίτσι, προσπάθησε να το φιλήσει, στριμώχνοντας την στον τοίχο ενός στενού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια… επανέλαβε στην ανήλικη την ανήθικη πρόταση.

Ευτυχώς, ο εφιάλτης για το κορίτσι έλαβε τέλος, όταν πια ο 81χρονος έγινε αντιληπτός από τους χωριανούς και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα