Λαμία – Κορονοϊός: Συγκινητική έκκληση – “Σας παρακαλώ μην έρθετε στην κηδεία του πατέρα μου”

Λαμία – Κορονοϊός: Συγκινητική έκκληση – “Σας παρακαλώ μην έρθετε στην κηδεία του πατέρα μου”
Καμπαναριό στην Καλαμάτα Eurokinissi

Ενας συμπολίτης μας που έχασε τον πατέρα του, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους φίλους του, που ήθελαν να πάνε στην κηδεία.

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τους φίλους του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 90 ετών, έστειλε ένας συμπολίτης μας από τη Λαμία, παρακαλώντας τους να μην προσέλθουν στην κηδεία του, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που καλούμαστε όλοι να πάρουμε προς αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού

«Ξέρω ότι πολλοί που τον αγαπήσατε θέλετε να έρθετε στην κηδεία. Αλλά μην το κάνετε. Μην μας φέρνετε στην δύσκολη θέση να αρνούμαστε την αγάπη σας. Αλλά δεν θέλουμε να στείλουμε κανέναν από τους αγαπημένους μας στην Εντατική ή σε ακόμα χειρότερο μέρος» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Κάππος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο πατέρας μου σήμερα μας άφησε για το στερνόν της ζωής του ταξίδιον. Η μάλλον της μη ζωής του πλέον. Εφυγε πλήρης ημερών και αγκαλιασμένος από αγάπη και χάδια. Όπως κι έζησε εξ άλλου. Κι η ζωή τού ανταπέδωσε ό,τι κι αυτός πρόσφερε απλόχερα.

Αύριο θα είναι η εξόδιος ακολουθία. Μία παράκληση: ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε (θάλεγα όλοι όσοι τον γνωρίσατε αλλά ως γιός του μεροληπτώ). Πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφαση να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστώ εκ μέρους και όλης της οικογένειας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Μη μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να “αρνούμαστε” την αγάπη σας μένοντας απόμακροι. Ας μην στείλουμε κανέναν απ΄τους αγαπημένους μας στην εντατική ή σε ακόμη χειρότερο μέρος. Θα βρεθούμε σε καλύτερους καιρούς, να μπορούμε ν’ αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε το δάκρυ ή το γέλιο μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων»

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα