Λέσβος: Πλημμύρισε η Ερεσός από τις έντονες βροχοπτώσεις

Λέσβος: Πλημμύρισε η Ερεσός από τις έντονες βροχοπτώσεις

Σοβαρές υλικές ζημιές από τη βροχή στο νησί το βράδυ της Κυριακής

Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσα πλημμύρες στην περιοχή Μεσοτόπου Ερεσού μετά την ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ. Σε θάλασσα μετατράπηκε η Σκάλα Ερεσου προκαλώντας αναστάτωση και πλήθος προβλημάτων στους κατοίκους ενώ την ίδια ώρα, μετ’ εμποδίων γινόταν η κυκλοφορία των πεζών μετά τις δυνατές βροχοπτώσεις το βράδυ της Κυριακής σε όλη την Λέσβο.

Ο δρόμος Μεσοτόπου Ερεσού μετετράπη σε ποτάμι και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα. Όχημα παρασύρθηκε προς Μεσότοπο και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς ενώ ένα δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Μιχάλης Ρούσσης παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

 

Σε λίμνη μετετράπη και η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατούσας. Μέσα σε 10 μέρες η περιοχή επλήγη για δεύτερη φορά και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής Νίκο Καρασάββα σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν σε Μεσότοπο και Ερεσό, αλλά και μικρότερα σε Σκαλοχώρι, Χίδηρα και Βατούσα.

ΠΗΓΗ LESVOSPOST

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα