Πανικός στη Λιοσίων: Λεωφορείο συγκρούστηκε με τρένο προαστιακού

Πανικός στη Λιοσίων: Λεωφορείο συγκρούστηκε με τρένο προαστιακού
Panos Loupos/facebook

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Λιοσίων καθώς συγκρούστηκε ένας συρμός του προαστιακού με λεωφορείο. Σοκαρισμένοι οι επιβάτες, πρόλαβαν να μαζευτούν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6.

Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε το πρωί της Παρασκευής με λεωφορείο σε διάβαση στη συμβολή της Λιοσίων με την οδό Σιώκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, δεν υπάρχουν τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Panos Loupos/facebook

Το λεωφορείο, λόγω της κίνησης, είχε ακινητοποιηθεί στη διάβαση και τότε συγκρούστηκε με συρμό του προαστιακού, που χτύπησε το όχημα στο πίσω μέρος του. Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 30 επιβάτες.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πάνος Λούπος που βρισκόταν στο σημείο, οι επιβάτες πρόλαβαν και μαζεύτηκαν όλοι στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Panos Loupos/facebook

 

Οι επιβάτες είναι σε κατάσταση σοκ ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς τους. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού της αμαξοστοιχίας που είδε το λεωφορείο από μακριά και άρχισε σταδιακά να σταματάει.

Οι παραπάνω φωτογραφίες δημοσιεύονται με σχετική άδεια από τον δημοσιογράφο Πάνο Λούπο.

Αυτόπτης μάρτυρας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6:

Ο αυτόπτης μάρτυρας Ιωσής Βαρβαρέσος  που έχει μαγαζί κοντά στο σημείο, είπε στο σταθμό μας ότι το πίσω μέρος του αστικού καθηλώθηκε στις γραμμές επειδή είχε κίνηση ο δρόμος. Πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή και τα δύο οχήματα έχουν απομακρυνθεί και η κυκλοφορία σταδιακά αποκαθίσταται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα