Μενίδι: “Του έδειξα το σπίτι, μου έριξε μπουνιά” λέει ο 11χρονος που χτυπήθηκε από αστυνομικό

Μενίδι: “Του έδειξα το σπίτι, μου έριξε μπουνιά” λέει ο 11χρονος που χτυπήθηκε από αστυνομικό

Το 11χρονο αγόρι που δέχθηκε τα χτυπήματα αστυνομικού της ΔΙΑΣ στο Μενίδι περιγράφει τι στιγμές που έζησε και γιατί τους σταμάτησαν στο στενάκι.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει περιστατικό αστυνομικής αυθαρεσίας στο Μενίδι με θύμα ένα 11χρονο και το οποίο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας.

Για την υπόθεση διατάχθηκε ΕΔΕ ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μέσω Twitter ξεκαθάρισε πως “όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά”.

Το παιδί μιλώστας στο Star περιέγραψε τι του είπε ο αστυνομικός πριν τον χτυπήσει.

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή. Δεν του είπα τίποτα. Μετά του δείχνω με το χέρι μου, εδώ είναι το σπίτι μου, τρία μέτρα λέω και μου έριξε και μπουνιά».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο μικρός μαζί με άλλο ένα ακόμη άτομο περπατούν σε ένα μικρό στενό. Εκείνη τη στιγμή, φτάνουν δύο μοτοσυκλέτες με τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγεγραμμένο σήμα του κέντρου Άμεσης Δράσης ότι δύο άγνωστα άτομα επιχειρούσαν να παραβιάσουν ένα αυτοκίνητο.

«Μας φωνάζουν για έλα εδώ λίγο μου λένε και μου λένε τι έκανες γιατί κλέβεις και εγώ χωρίς να κλέψω. Και με χτύπησε» είπε ο 11χρονος.

Κατά πληροφορίες, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι δέχθηκε φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα