Νέα Μάκρη: Συνελήφθη εμπρηστής που έβαλε φωτιά μετά την τραγωδία

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη εμπρηστής που έβαλε φωτιά μετά την τραγωδία
Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη Eurokinissi

Είναι υπεύθυνος για συνολικά πέντε πυρκαγιές από εμπρησμό με πρόθεση στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έως και χθες. Όλες τους αντιμετωπίστηκαν πριν επεκταθούν

Συνελήφθη ο εμπρηστής που έβαζε φωτιά με αναπτήρα στη Νέα Μάκρη και στον Μαραθώνα ακόμη και μετά την τραγωδία.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα που συνελήφθη σήμερα από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με άντρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο δράστης είναι υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του Δήμου Μαραθώνα, στο Νομό Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που είναι κάτοικος της περιοχής και το σπίτι του είναι κοντά στα σημεία των εμπρησμών. Γυρνούσε με ένα ποδήλατο και έβαζε τις φωτιές. Όσα είπε ήταν ασυνάρτητα και δεν έβγαζαν νόημα, είναι άνεργος και φέρεται να αντιμετωπίζει ζητήματα χρήσης ναρκωτικών.

Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα