Ξένη MKO με έδρα το Πολύκαστρο πίσω από τους συλληφθέντες ‘αλληλέγγυους’

Ξένη MKO με έδρα το Πολύκαστρο πίσω από τους συλληφθέντες ‘αλληλέγγυους’
Στιγμιότυπο από καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ την Τρίτη 12 Απριλίου 2016. (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MotionTeam

“InterVolve” ονομάζεται η ύποπτη νεοϊδρυθείσα ΜΚΟ με έδρα μάλιστα το Πολύκαστρο του Κιλκίς, Μέλη της 16 άτομα από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Νορβηγία και την Αγγλία

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. οι ύποπτες για τον ρόλο τους στην χώρα μας, κυρίως αλλοδαπές ΜΚΟ, που έσπευσαν μάλιστα να ιδρυθούν την περίοδο που άρχισαν να συσωρεύονται οι πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης φέρεται να βρίσκεται κοντά στην άκρη του νήματος για πλήθος ατόμων που έχουν παίξει πολύ ύποπτο ρόλο στα σύνορά μας, ρόλο αποσταθεροποίησης, παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης των προσφύγων, για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοτεινών κινήτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες Νορβηγοί (δύο γυναίκες και ένας άντρας) και μία Αγγλίδα, ηλικίας από 21-27 ετών, για κατοχή ασυρμάτου που υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν χθες στην γέφυρα του Αξιού, είναι μέλη αυτής της νεοσυσταθείσας ΜΚΟ με έδρα το Πολύκαστρο, οι οποίοι φέρονται να βοηθούν τους πρόσφυγες με το πρόσχημα ότι τους μοιράζουν ρουχισμό, στην πραγματικότητα όμως φέρονται να τους ξεσηκώνουν και να τους παραπληροφορούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν τουλάχιστον άλλες 5 ΜΚΟ με ανάλογη προέλευση και ανάλογη χρονικη συγκυρία ίδρυσής τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η περιοχή έχει καταστεί σε πεδίο δράσης πολλών ύποπτων ατόμων, από απλούς αντιεξουσιαστές Έλληνες και ξένους έως αυτοαποκαλούμενους “ακτιβιστές” που διαμένουν όλη αυτή την περίοδο στην Γευγελή των Σκοπίων και πηγαινοέρχονται καθημερινά στην χώρα μας, σε ξενοδοχεία του Πολυκάστρου ακόμα και σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς σε χωριό, κοντά στην Ειδομένη.

Κάλιο αργά παρά ποτέ οι Αρχές έχουν αρχίσει τα τελευταία 24ωρα να ελέγχουν έντονα τα άτομα αυτά και να προβαίνουν σε προσαγωγές και συλλήψεις, ωστόσο η παντελής απουσία του προηγούμενου χρονικού διαστήματος έδωσε χώρο και χρόνο, …για χρήμα και απεριόριστη παράνομη δραστηριότητα τόσο σε βάρος των προσφύγων όσο και σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας με μόνο κερδισμένο από αυτή την ιστορία, …εντελώς συμπτωματικά τα Σκόπια!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα