Στο νοσοκομείο τρεις νεαροί από τσίμπημα θαλάσσιου φυτού

Στο νοσοκομείο τρεις νεαροί από τσίμπημα θαλάσσιου φυτού
Βυθός της θάλασσας. 123rf.com

Μεγάλη περιπέτεια για παρέα των τριών αγοριών στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Βούτηξαν και βγήκαν από το νερό με έντονους πόνους, καψίματα, κοκκινίλες και φαγούρα.

Ξινό βγήκε σε μια παρέα τριών νεαρών το μπάνιο στην παραλία του Ποταμού της Επανομής Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους στο thessnews.gr, λίγο πριν βουτήξουν, παρατήρησαν οτι μέσα στο νερό υπήρχε μία σειρά από βράχια.

Θεώρησαν ότι κολυμπώντας, θα περάσουν από το δύσβατο σημείο και θα βρεθούν στο “καθαρό” κομμάτι της θάλασσας.

Όταν όμως βούτηξαν κι έφτασαν στο σημείο άρχισαν να νιώθουν έντονους πόνους στα πόδια την κοιλιά και τα γεννητικά όργανα.

Όταν βγήκαν στην παραλία παρατήρησαν στα σώματά τους έντονες κοκκινίλες, πρήξιμο, ενώ ένιωθαν τσούξιμο, φαγούρα και αίσθημα καψίματος .

Φωτογραφία από τα τσιμπήματα που δέχθηκαν οι νεαροί. thessnews.gr

 

Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο όπου – σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες τους- οι χειρουργοί στα έκτακτα περιστατικά, αφού σιγουρεύτηκαν πως οι νεαροί δεν είχαν πάθει αλλεργικό σοκ, τους χορήγησαν αντιφλεγμονώδες.

Οι νεαροί απευθύνθηκαν σε δερματολόγο ο οποίος απεφάνθη ότι μάλλον πρόκειται για τσίμπημα από θαλάσσια ανεμώνη (σαρκοφάγο επικίνδυνο φυτό) και τους χορήγησε κορτιζόνη, αντισταμινικά και παυσίπονα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα