Ο “αφρικανός προβοκάτορας” στο Σύνταγμα είναι τελικά από τη… Νάουσα – Τι απαντά ο ίδιος

Ο “αφρικανός προβοκάτορας” στο Σύνταγμα είναι τελικά από τη… Νάουσα – Τι απαντά ο ίδιος
Η φωτό που ανέβασε στο προφίλ του ο πρωταγωνιστής των φωτογραφιών

"Γνήσιος Χριστιανός ορθόδοξος" και "Μακεδόνας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου" δηλώνει ο πρωταγωνιστής των φωτογραφιών από τα επεισόδια στη διάρκεια του συλλαλητηρίου, απαντώντας σε όσα αναφέρθηκαν για την παρουσία του μπροστά από τη Βουλή.

Το ελληνικό Ίντερνετ, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, βρίθει hoax και fake news. Κάποιοι είναι πιο ευκολόπιστοι στο να “καταναλώσουν” οτιδήποτε τους “σερβιριστεί” χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως στην περίπτωση του άνδρα που ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε να επιτίθεται στα ΜΑΤ μπροστά από τη Βουλή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο της Κυριακής για το Μακεδονικό.

Λόγω του σκουρόχρωμου δέρματός τους, ο χαρακτηρισμός “Αφρικανός προβοκάτορας” ήταν αυτός που συνόδευσε τις φωτό του σε πολλά site εθνικιστικού περιεχομένου, αλλά και σχετικά προφίλ στα social media.

Μετά την ανέλπιστη…. δημοσιότητα, ο άνδρας αυτός αποφάσισε να αποκαλυφθεί, τονίζοντας πως όσα του καταλογίζουν ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και τον ίδιο. Τονίζει δε ότι είναι “ορθόδοξος χριστιανός’, “μακεδόνα γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”, “γεννημένος από Έλληνες γονείς”, “γέννημα θρέμμα ναουσαίος”, “ούτε αριστερός, ούτε δεξιός”…

Στην ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook αναφέρει, αυτολεξεί:

Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων

Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος,,ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο ,θρακη,κυπρο,κωνσταντινουπολη,ευξεινος ποντος,παραλια μικρα ασια …..ραγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας παιδια οχι 400 χρονια θελετε και λιγα σας εβαλα που το μονο που κανετε ειναι να περνετε θεση και να κραζετε καποιον που δεν ξερετε και κατι ακομη δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε αριστερος ουτε δεξιος δεν ανηκω σε κανενα κομμα προσκυνω την πατριδα μου τους νεκρους της τον χριστο ως θεο μου πραγμα που εσεις δεν εχετε”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα