Παραδείσι Ρόδου καλεί Κλούνεϊ: “Τζορτζ, έλα να παντρευτείς εδώ”

Παραδείσι Ρόδου καλεί Κλούνεϊ: “Τζορτζ, έλα να παντρευτείς εδώ”

Τι αναφέρει Πολιτιστικός Σύλλογος χωριού της Ρόδου σε επιστολή του προς τον αστέρα του Χόλιγουντ, λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση του αρραβώνα του με την Βρετανίδα αγαπημένη του

Πρόσκληση στον Τζορτζ Κλούνεϊ να παντρευτεί στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Παραδείσι, απηύθυνε, με επιστολή μέσω της αμερικανικής πρεσβείας, τοπικός σύλλογος.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου “Αγία Μαρίνα” έστειλε επιστολή στην πρεσβεία, με την οποία καλεί τον αστέρα του Χόλιγουντ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Ρόδο, με κουμπάρους τους κατοίκους του χωριού, καθώς, όπως τονίζεται, “τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο”.

“Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός – Κοινωνικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραδεισίου – Ρόδου – Αγία Μαρίνα, δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον George Clooney για την θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν.

Τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του, που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον George Clooney στο θέμα αυτό.

Καλούμε τον George Clooney να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφάς γυρίστηκε μέρος της ταινίας τα Κανόνια του Ναβαρόνε, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο, που θα φρόντιζε να κάνουν το γάμο του George Clooney αξέχαστο” αναφέρεται στην επιστολή.

Πληροφορίες από dimokratiki.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα