Παραλίγο θύμα από μπαλοθιά στη Νίκαια

Παραλίγο θύμα από μπαλοθιά στη Νίκαια
Σφαίρα σε παρμπρίζ αυτοκινήτου. Φωτό αρχείου. shutterstock

Στη Νίκαια ένας πατέρας είχε βγει περίπατο με το ανήλικο γιο του και την σύζυγό του και δίπλα τους κατέληξε μία σφαίρα. Στο Μενίδι κλήθηκε η Αστυνομία για μπαλοθιές από καταυλισμό

Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά σημειώθηκαν παρατράγουδα την Κυριακή του Πάσχα με άσκοπους πυροβολισμούς σε περιοχές της Αττικής. Ένα άκρως επικίνδυνο έθιμο που έχει σκορπίσει κατά καιρούς πολλά θύματα στην πλειονότητά τους παιδιά, όπως παλιότερα στο Μενίδι και στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ένας 38χρονος κάλεσε την Αστυνομία καθώς ανακάλυψε μία τρύπα από σφαίρα στο πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Το περιστατικό έγινε επί της οδού Δόξης 68, στη Νίκαια και σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα συνέβη την στιγμή που ο ίδιος είχε βγει για έναν περίπατο με τον 11χρονο γιο του και την σύζυγό του έξω από το σπίτι τους και η σφαίρα στο αυτοκίνητό του κατέληξε την στιγμή που περνούσαν δίπλα από αυτό. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο όντως εντόπισαν μία βολίδα των 9 mm και αναζητείται ο δράστης του άσκοπου πυροβολισμού.

Παρόμοιες καταγγελίες δέχτηκε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα από την περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι. Όταν έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά, δεν εντόπισε όπλα όμως εντόπισε μια μεγάλη παρέα Ρομά που είχαν στήσει γλέντι και προχώρησε σε 6 συλλήψεις για διατάραξη και για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού και σε 3 συλλήψεις με αυτές τις κατηγορίες συν απείθεια, αντίσταση και εξύβριση κατά των αστυνομικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα