Πάτρα: Νέος ψευτογιατρός “θεραπεύει” μέσω της ενέργειας

Πάτρα: Νέος ψευτογιατρός “θεραπεύει” μέσω της ενέργειας
Γιατρός pixabay

Ο υποτιθέμενος γιατρός έταζε πλήρη ίαση σοβαρών ασθενειών μέσω ενέργειας που δημιουργούσε ένα σιδερένιο κουτί. Παράλληλα χορηγούσε δική του θεραπεία αλλά και ειδική διατροφή

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ, η αδίστακτη δράση του ψευτογιατρού, που κατηγορείται για το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση δεκάδων άλλων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ασθενούς που έμαθε από την τηλεόραση πως είναι θύμα του γιατρού – μαϊμού. Σύμφωνα με το skaipatras, πρόκειται για μία γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία επί τέσσερα χρόνια, εφάρμοζε κατά γράμμα τη δήθεν αγωγή του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ψευτογιατρός έφτασε στο σημείο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι.

Ο 47χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα και απλά αυτός δεν έκανε κάτι για να την βγάλει από πάνω του.

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είπε.

Ωστόσο τα ντοκουμέντα των διαψεύδουν αφού όχι μόνο εμφανίζεται ως γιατρός αλλά εμφανίζεται και μέσα σε χειρουργείο μετά το τέλος της επέμβασης. Η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του τουλάχιστον από το περασμένο Πάσχα.

Ο κύριος Γιώργος, θύμα του ψευτογιατρού της Πάτρας αποκαλύπτει τη δράση του μιλώντας στο Star.

«Έχω πάει εγώ με τη σύζυγό μου, κάτι φίλοι με πήγαν κιόλας και αυτοί είχαν την παλιοαρρώστια και μας είχε πουλήσει ένα κουτί εκεί με ένα λαμπάκι αναβόσβηνε …το οποίο σε έκανε καλά. Ήταν ένα σιδερένιο κουτί το οποίο το έβαζες στην πρίζα και αναβόσβηνε το λαμπάκι. H γυναίκα μου έχει πεθάνει 4,5 χρόνια τώρα» περιγράφει ο κ. Γιώργος.

Ο υποτιθέμενος γιατρός, όπως καταγγέλλει, έταζε πλήρη ίαση σοβαρών ασθενειών μέσω ενέργειας που δημιουργούσε ένα σιδερένιο κουτί. Παράλληλα χορηγούσε δική του θεραπεία αλλά και ειδική διατροφή. Φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο.

«Eν τω μεταξύ πήγαινε κόσμος αρκετός, αυτό το είχα πληρώσει εγώ 2.200 ευρώ το κουτί συν κάτι βιταμίνες που έδινε οι οποίες βιταμίνες κάνανε κοντά στο χιλιάρικο, γύρω στα 800 ευρώ. Σε ιατρείο είχαμε πάει, στο ιατρείο του υποτίθεται, στην Πάτρα 6. Εγώ έδωσα τα λεφτά τότε στη απελπισία μου» συνεχίζει ο κ. Γιώργος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο “γιατρός” της Πάτρας έχει γραφείο στην περιοχή. Eίναι γνωστός των αρχών και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα