Πιθανόν από την εξάτμιση του τζιπ η φωτιά στον Αυλώνα

Πιθανόν από την εξάτμιση του τζιπ η φωτιά στον Αυλώνα
Πυροσβέστης επιχειρεί σε δασική πυρκαγιά Eurokinissi

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον νεκρό που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αγροτοδασικής φωτιάς που ξέσπασε στον Αυλώνα την περασμένη Κυριακή. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και κατάφεραν σύντομα να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο-Διενεργείται έρευνα τόσο για την ταυτοποίηση του θύματος όσο και για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων για την επίσημη ταυτοποίηση του άντρα που έχασε την ζωή του στην φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στον Αυλώνα, σε αγροτοδασική έκταση, όσο και για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα των Αρχών φαίνεται η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε από την θερμότητα της εξάτμισης καθώς το όχημα βρισκόταν σε έκταση με ψηλά ξηρά χόρτα και καθώς είχε ντεπόζιτο υγραερίου η φωτιά πήρε άμεσα διαστάσεις με αποτέλεσμα και ο οδηγός να μην προλάβει να απομακρυνθεί και να βρεθεί νεκρός και με εκτεταμένα εγκαύματα σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο.

Η μέχρι στιγμής έρευνα δείχνει ότι πιθανόν πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής που τον αναζητούσε η οικογένειά του, ωστόσο σήμερα θα γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο. Επίσης αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθεί αν το θύμα έφερε τυχόν κακώσεις πέρα από τα εγκαύματα, ώστε να αποκλειστεί ή όχι τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά στις Αρχές πάντως, είναι ότι το θύμα δεν προκύπτει να είχε κτήματα στην περιοχή που βρέθηκε και παραμένει αναπάντητο το ερωτηματικό για τους λόγους που βρέθηκε εκεί με το τζιπ του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα