Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη – Περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη – Περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Κλειστό σχολείο στην Αθήνα εξαιτίας της κακοκαιρίας Eurokinissi

Χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας - Τι θα ισχύει αναλυτικά για τα σχολεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πώς μπορείτε να ενημερωθείτε για την Τετάρτη - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Σερρών.

Αισθητά μειωμένος είναι ο αριθμός των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη (9 Ιανουαρίου) στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την επικαιροποιημένη ενημέρωση που παρέχεται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis βάση της ροής των σχετικών αποφάσεων από τους κατά τόπους δήμους.

Δείτε πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία μέχρι την Παρασκευή

Σημειώνεται ότι ο κατάλογος ανανεώνεται, καθώς συνεχίζεται η ανταπόκριση των δήμων στην πρωινή έκκληση της περιφερεάρχη Αττικής Ρένας Δούρου για έγκαιρη ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων, προκειμένου να προετοιμαστούν οι μαθητές και οι εργαζόμενοι κυρίως γονείς αλλά και να ληφθούν τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα (προστασία από ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας και θέρμανση χώρων ) με « γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έως τώρα ανηρτημένο κατάλογο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας η διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός-χιονόπτωση) συνεχίζεται και την Τετάρτη στις παρακάτω Περιφερειακές Ενότητες ως εξής:

-Στην Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου Γαλατσίου. Ανοικτοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου, ενώ στον δήμο Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. με την επισήμανση «οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του».

Όλα τα υπόλοιπα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας βαθμίδας καθώς και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Αθηναίων δεν θα λειτουργήσουν τα 38ο και 120ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών καθώς και το 4ο Νηπιαγωγείου στην οδό Κόκκερελ 14.

Τα 24ο ΓΕΛ και 24 Γυμνάσιο Αθηνών στην οδό Σούκα 3, θα έχουν έναρξη της λειτουργίας τους στις 10:00 το πρωί.

-Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Μαραθώνα, Διονύσου, Αχαρνών. Για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση, ενώ στον δήμο Ωρωπού θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Επίσης στους δήμους Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας- Πικερμίου – Δ.Κ. Πικερμίου, η έναρξη των μαθημάτων θα είναι στις 10:00 π.μ. και 9:30 π.μ. αντίστοιχα.

– Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής ισχύουν τα εξής: Στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δ.Ε. Βιλίων και Ερυθρών

-Στην Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί των δήμων Πεντέλης, Κηφισίας, Λυκόβρυσης Πεύκης.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Παπάγου-Χολαργού η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει στις 10:00 π.μ., κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Στους δήμους Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς θα γίνει στις 10:00 π.μ.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

 

Σημειώνεται ότι η σχετική πληροφόρηση θα επικαιροποιείται διαρκώς, ανάλογα με τη ροή της πληροφόρησης που η Περιφέρεια θα λαμβάνει από τους Δήμους.

Για την ενημέρωση γονέων και μαθητών που δεν διαθέτουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι σχετικές πληροφορίες θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (http://www.patt.gov.gr).

Χιόνι στην Αθήνα, στιγμιότυπα από τους Αμπλεόκηπους Eurokinissi

 

Τι ισχύει για τη Θεσσαλονίκη

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη, οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Χαλκηδόνας, Θερμαϊκού. 

Συγκεκριμένα, ο δήμος Βόλβης ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι εξαιτίας του ισχυρού παγετού αλλά και της ύπαρξης πάγου στον αύλειο χώρο των σχολικών μονάδων, αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

Στον δήμο Λαγκαδά εκτός από τις σχολικές μονάδες θα μείνουν κλειστές επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Λαγκαδά.

Στον δήμο Χαλκηδόνας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Θερμαϊκού κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και τα ΚΔΑΠ, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, πλην του Λυκείου Πανοράματος, του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων και των σχολείων στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες και στον δήμο Νεάπολης – Συκεών πλην των σχολείων στα Πεύκα.

Στον δήμο Θέρμης κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους τα σχολεία της Περιστεράς, του Κ.Σχολαρίου, της Καρδίας, του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου.

Στην Καλαμαριά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, τα οποία σήμερα δεν λειτούργησαν, θα ανοίξουν κανονικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, όπως επίσης και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Δέλτα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, εκός από το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου που θα παραμείνει κλειστό όπως και σήμερα.

Χιόνια στην Αθήνα, στιγμιότυπο από την Κηφισιά Eurokinissi

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Σερρών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το παγωμένο χιόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ΄ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία η θερμοκρασίες που σημειώνονται αυτή την ώρα είναι κάτω από το μηδέν, ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο Λαγκαδά ο υδράργυρος έπεσε στους – 9 βαθμούς.

Εκτός από το νομό Κιλκίς, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, επίσης, περιοχές του δήμου Σιντικής, της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών και πιο συγκεκριμένα οι τοπικές κοινότητες Άνω Ποροϊων, Κάτω Ποροϊων, Μακρυνίτσας, Νεοχωρίου, Πλατανακίων, Καστανούσσης και Ανατολής, της δημοτικής ενότητας Κερκίνης, οι τοπικές κοινότητες: Ακριτοχωρίου και Μανδρακίου, της δημοτικής ενότητας Πετριτσίου και οι δημοτικές ενότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα.

Εξάλλου, ιδιαίτερα χαμηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι -1, στον Λαγκαδά – 9 βαθμοί, στην Βέροια -3, στα Γιαννιτσά -2, στην Ασπροβάλτα -3, στην Αριδαία -3 και στο Κιλκίς -4.

Χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Αττικής το σύνολο της αναγκαίας πληροφόρησης για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας αναρτάται κατά προτεραιότητα στη σελίδα του facebook « https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/ »

Θερμαινόμενοι χώροι της Περιφέρειας Αττικής

Οδηγίες προστασίας από χιονοπτώσεις, παγετό

Σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, όπως αυτά προτείνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Οι επίσημες πηγές ενημέρωσης είναι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
  • Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε εναλλακτικά: Αστυνομία 100, Πυροσβεστικό Σώμα 199, ΕΚΑΒ 166, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.
  • Τοποθετείστε σε εμφανές σημείο στο σπίτι τους παραπάνω αριθμούς τηλεφώνων πρώτης ανάγκης εφόσον τα παιδιά σας είναι σε θέση να τους χρησιμοποιήσουν και βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζουν.
  • Βοηθήστε τα παιδιά σας να απομνημονεύσουν οικογενειακά στοιχεία όπως το επίθετό τους, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού.
  • Εξηγείστε σε όλα τα μέλη της οικογένειας πώς και πότε να κλείνουν τις παροχές ηλεκτρικού, φυσικού αερίου και νερού, πώς να χρησιμοποιούν τον πυροσβεστήρα και πώς να καλούν σε βοήθεια.
  • Προμηθευτείτε είδη πρώτης ανάγκης όπως κουτί πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρα, φακό και μπαταρίες, φορητό ραδιόφωνο κλπ.
  • Μεριμνήστε ειδικά για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Μόλις περάσει η κακοκαιρία

  • Παρακολουθείτε συνεχώς από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση τις επίσημες προειδοποιήσεις ή συμβουλές.
  • Ελέγξτε το σπίτι και τα λοιπά περιουσιακά σας στοιχεία για να καταγράψετε πιθανές ζημιές.

Αν πρόκειται να μετακινηθείτε

  • Ενημερωθείτε για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
  • Ανάλογα με τον προορισμό σας αναλογιστείτε το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσετε (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση κλπ.).
  • Μεταβάλλετε το πρόγραμμα της μετακίνησής σας ώστε να αποφύγετε την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Ταξιδέψτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, προτιμώντας τις κεντρικές αρτηρίες και όχι τους δυσπρόσιτους και ερημικούς δρόμους.
  • Ενημερώστε τους οικείους σας για τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε.
  • Μην αγνοείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τα δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και τις υποδείξεις των τοπικών Aρχών, όπως η Τροχαία, το Λιμενικό, η Πυροσβεστική κλπ.
  • Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας πριν από κάθε μετακίνηση.
  • Εξοπλίστε το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα μέσα αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων (αντιολισθητικές αλυσίδες, αντιψυκτικά υγρά, ομπρέλες, αδιάβροχα, γαλότσες, φακό, κουτί πρώτων βοηθειών κλπ.).
  • Φορέστε κατάλληλα ρούχα αν πρόκειται να μετακινηθείτε πεζή.
  • Προσέξτε όταν βαδίζετε ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων ή εξαιτίας της πτώσης αντικειμένων από υπερβολικό άνεμο ή χαλαζόπτωση.
  • Προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις σας.
  • Μείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί. O πανικός επιβαρύνει την κατάσταση.
  • Διευκολύνετε το έργο των Αρχών.
Χιόνια στην Αθήνα, στιγμιότυπο από την Κηφισιά Eurokinissi

 

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Αν κατοικείτε σε ορεινή ή δύσβατη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα από χιονοπτώσεις

  • Προμηθευτείτε υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες.
  • Φροντίστε για εξοπλισμό καθαρισμού του χιονιού (π.χ. φτυάρια).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ

Αν βρίσκεστε στο σπίτι

  • Διατηρείστε το ζεστό και παραμείνετε σε αυτό όσο μπορείτε.
  • Μην αφήνετε τα παιδιά να βγουν έξω ασυνόδευτα.
  • Φορέστε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.
  • Ελέγξτε το δίκτυο ύδρευσης, τους σωλήνες και τον υαλοπίνακα του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο

  • Αποφύγετε την οδήγηση σε δύσβατες ορεινές περιοχές.
  • Αλλάξτε πορεία αν είστε σε δύσβατο δρόμο και υπάρχει έντονη χιονόπτωση.
  • Τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
  • Παραμείνετε στο αυτοκίνητο αν ακινητοποιηθεί. Τοποθετείστε στην κεραία του ραδιοφώνου ή σε άλλο εμφανές σημείο ένα ύφασμα με έντονο χρώμα ώστε να σας εντοπίσουν οι ομάδες διάσωσης. Ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα και διατηρείστε την εξάτμιση καθαρή από το χιόνι.

Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο

  • Πηγαίνετε σε ασφαλές μέρος χωρίς να εκτεθείτε στη χιονοθύελλα.
  • Ντυθείτε με πολλά στρώματα από ελαφριά και ζεστά ρούχα αντί για ένα βαρύ ρούχο και φορέστε ζεστές αδιάβροχες μπότες. Προτιμήστε ένα αδιάβροχο εξωτερικό ρούχο.
  • Προσέξτε τις μετακινήσεις σας σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις.
  • Χρησιμοποιήστε αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο. Είναι προτιμότερο να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας κεντρικούς δρόμους. Ενημερώστε τους οικείους σας για τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε.
  • Προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για μετακινήσεις στην πόλη.
Χιονόπτωση στην περιοχή της Καισαριανής και του Υμηττού την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 Eurokinissi

 

ΠΑΓΕΤΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

  • Σε περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί παγετός απαιτείται προσοχή όταν οδηγείτε. Ενημερωθείτε για την κατάσταση του οδικού δικτύου και έχετε αντιολισθητικές αλυσίδες.
  • Αν μετακινείστε πεζή, φορέστε κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας.

Στα δίκτυα ύδρευσης των κατοικιών

  • Μάθετε πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού σας καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.
  • Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν και λειτουργούν ομαλά.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (π.χ. ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι, διαφορετικά φροντίστε να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.
  • Απομονώστε ή καλύτερα εκκενώστε το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αν πρόκειται να λείψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ρυθμίστε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Κλείστε την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και αδειάστε το νερό από το σύστημα, αν είστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παγετού και ιδιαίτερα το βράδυ.
  • Μην σπαταλάτε αλόγιστα νερό για να απομακρύνετε το χιόνι και τον πάγο.
  • Περιορίστε τις δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη κατανάλωση νερού (πλυντήρια ρούχων  κ.λπ.).
  • Ενημερωθείτε αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση προμηθευτείτε το κατάλληλο αντιψυκτικό και φροντίστε για την τοποθέτησή του.
  • Ελέγξτε αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και στις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ

Αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

  • Κλείστε αμέσως τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού του σπιτιού και ελέγξτε τον υδρομετρητή. Αν συνεχίζει να λειτουργεί («γράφει») τότε υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Κλείστε το διακόπτη της κεντρικής παροχής και καλέστε υδραυλικό.
  • Αν αποφασίσετε να ξεπαγώσετε τους σωλήνες, αρχίστε από το μέρος του σωλήνα κοντά στον διακόπτη ώστε η θερμοκρασιακή μεταβολή να είναι σταδιακή. Αν δεν έχετε αποτελέσματα επικοινωνήστε με έναν υδραυλικό.
  • Ελέγξτε αν έχουν βραχεί ή διατρέχουν κίνδυνο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ώστε να τις απομονώσετε.

Οι παραπάνω οδηγίες είναι γενικές. Για επιπλέον οδηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στους κατά τόπους φορείς ύδρευσης (ΔΕΥΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα