Ρόδος: Αρχίζει η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό της 19χρονης

Ρόδος: Αρχίζει η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό της 19χρονης
Glomex

Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η δίκη των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στην Ρόδο. Ο ένας δράστης μάλιστα κατηγορείται επίσης για το φόνο της Τοπαλούδη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τη Δευτέρα ο 20χρονος Αλβανικής υπηκοότητας άντρας-που κατηγορείται επίσης για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη– και ο Ρομά 23 ετών.

Ου δύο άντρες φέρονται να βίασαν τη 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, τρεις μέρες αφότου βρέθηκε η Ελένη Τοπαλούδη άγρια δολοφονημένη.

“Θυμωμένος και οργισμένος”, δηλώνει ο πατέρας της 19χρονης

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας της 19χρονης ξέσπασε, δηλώνοντας «θυμωμένος και οργισμένος».

Δήλωσε ότι προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό της κόρης του.

Σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που θα τους αντικρίσει από κοντά.

“Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα. Σε τέτοιες πράξεις δεν μπορείς να περιμένεις μία απάντηση. Αυτές οι πράξεις είναι πως να το πω…είναι πράξεις που μόνο ζώα τις κάνουνε. Τι απάντηση να πάρεις;

Εγώ αυτό που θέλω είναι να τιμωρηθούν όσο το δυνατόν με την πιο αυστηρότερη ποινή που υπάρχει. Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα” δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας 67% κάνει προσπάθειες για να σταθεί στα πόδια της δέκα μήνες μετά τον βιασμό που υπέστη. Σύμφωνα με το δικηγόρο της δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εκείνη αφού πλησιάζει η μέρα που θα τους ξαναδεί από κοντά στο δικαστήριο.

Το βούλευμα για τους κατηγορούμενους

Το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους ηλικίας 20 και 23 ετών, αναφέρει ότι ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Κατηγορούνται ότι τη χτυπούσαν στο πρόσωπο ενώ παράλληλα της έλεγαν “θα δεις τι θα πάθεις”. Όταν εκείνη κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν ότι “αυτό θα ξαναγίνει”.

Ο 20χρονος κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή του και σε αυτή την υπόθεση.

Αυξημένα πρόκειται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στα Δικαστήρια, καθώς οι Αρχές εκφράζουν φόβους για την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα