Σαλαμίνα: Σοκ με ανήλικο που πετάει γάτα στη θάλασσα

Σαλαμίνα: Σοκ με ανήλικο που πετάει γάτα στη θάλασσα
Σοκ με ανήλικο που πετάει γάτα στη θάλασσα zoosos

Βίντεο που δείχνει ανήλικο αγόρι να πετάει στον αέρα και από μεγάλο ύψος μία άτυχη γάτα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σοκάρει ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα zoosos.gr και που δείχνει έναανήλικο αγόρι να κάνει πλάκα με την παρέα του και στη συνέχεια να πετάει μία άτυχη γάτα από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη ακτή.

Στο βίντεο που έχει διάρκεια 33 δευτερόλεπτα φαίνεται ένας νεαρός μαθητής λυκείου, να παίρνει στα χέρια του μία λευκή γάτα. Από τους υπόλοιπους που φαίνονται στο βίντεο, κάποιοι τον παρακαλούν να μην την πειράξει, ενώ άλλοι τον προτρέπουν να της ρίξει ένα “σουτ”.

Στο τέλος του βίντεο, που έχει καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο, φαίνεται ο νεός τον οποίο οι υπόλοιποι αποκαλούν “Μέσι” να πετάει στον αέρα την γάτα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου το σημείο από το οποίο πετάχτηκε η γάτα είναι ύψους περίπου τριών μέτρων και από κάτω υπάρχουν βράχια.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σαλαμίνας υπέβαλε στις 24 Δεκεμβρίου καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ζητά από τις αρχές να προβούν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα