Συγκλονίζει ο ήρωας μαθητής από την Καλλιθέα: “Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα”

Συγκλονίζει ο ήρωας μαθητής από την Καλλιθέα: “Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα”

Ο ήρωας - μαθητής, που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του στην Καλλιθέα, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας, από όπου και μίλησε για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε.

 «Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι “…ήταν θαύμα το ότι έζησα !», με τα λόγια αυτά, ο 19χρονος που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από 9 μαχαιριές στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκειμένου να προστατεύσει έναν ανήλικο φίλο του, μιλάει για πρώτη φορά για την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε.

Ωστόσο, ο 19χρονος Αλέξης δεν χάνει στιγμή από τα χείλη του το χαμόγελό του, περιγράφοντας την περιπέτεια αυτή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. «Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουνε. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμίσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος». 

Παρά τις 9 μαχαιριές που δέχθηκε, ο 19χρονος κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη αυτή μάχη. Ήδη βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο» περιέγραψε ο 19χρονος. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ενώ ο 19χρονος μόλις διέφυγε τον κίνδυνο και γλίτωσε τη ζωή του, σκέφτεται ήδη την επόμενη μεγάλη μάχη που δεν είναι άλλο από τις εξετάσεις για να περάσει στην Ιατρική Σχολή. «Δίνω τον Σεπτέμβρη. Εκεί που χαροπάλευα μέσα στο ασθενοφόρο για τη ζωή μου σκέφτηκα: “Τουλάχιστον έχω λίγο παραπάνω χρόνο για διάβασμα!”».

Κι αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική τραγική εμπειρία που έχει ζήσει, καθώς μόλις πριν από 2,5 μήνες είχε χάσει τον πατέρα του από σοβαρή ασθένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα