Σήμερα η συνέλευση των αγροτών στη Νίκαια – Δεν υπάρχει τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση

Σήμερα η συνέλευση των αγροτών στη Νίκαια – Δεν υπάρχει τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση
Από αγροτική κινητοποίηση Eurokinissi

Την περαιτέρω στάση τους και την πορεία των κινητοποιήσεών τους θα εξετάσουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας.

Νέα συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, ώστε να συζητήσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε πως τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση θα ακουστούν προτάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αλλά και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στην αυριανή συνέλευση στο μπλόκο θα συνεκτιμηθεί μια ενδεχόμενη απάντηση από τη μεριά της κυβέρνησης στο αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με δημοσιεύματα που – όπως είπε – αναφέρουν ότι «οι αγρότες δίνουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση μέχρι αύριο Δευτέρα για την συνάντηση».

«Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση. Εμείς περιμένουμε, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, να υπάρχει η συνάντηση για διάλογο με τα συναρμόδια Υπουργεία. Αύριο στη συνέλευση στο μπλόκο θα συζητήσουμε και λάβουμε αποφάσεις για το πώς θα οργανωθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας εκτιμώντας όλα τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν», είπε ο κ. Μαρούδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα