Τηλεφώνημα για βόμβα στο Νομισματικό Μουσείο – Ξαναχτύπησε ο φαρσέρ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Νομισματικό Μουσείο – Ξαναχτύπησε ο φαρσέρ
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Νομισματικό Μουσείο Eurokinissi

Είναι η πολλοστή φορά που τις τελευταίες ημέρες άγνωστος τηλεφωνεί για δήθεν τοποθέτηση βόμβας στο Νομισματικό Μουσείο-Δεύτερη φορά σήμερα που τηλεφωνεί-Ταλαιπωρία για τους οδηγούς από τον προσωρινό αποκλεισμό της Πανεπιστημίου

Δεν έχει όριο ο φαρσέρ που καλεί διαρκώς τις τελευταίες ημέρες το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αναφέρει ψευδώς πως έχει τοποθετηθεί δήθεν βόμβα στο Νομισματικό Μουσείο, επί της οδού Πανεπιστημίου 12.

Κλειστή παραμένει η Πανεπιστημίου, καθώς αυτή την φορά ο φαρσέρ κάλεσε στις 16:35 και προειδοποίησε πως θα εκραγεί βόμβα στο σημείο στις 17:00. Βεβαίως το χρονικό όριο έχει παρέλθει κατά πολύ και πάλι δεν εντοπίστηκε τίποτα και αναμένεται να δοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία.

Ανάλογη ταλαιπωρία όμως προκάλεσε στους οδηγούς που κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας και νωρίς το πρωί ο φαρσέρ, ενώ είναι η πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες που κινητοποιεί ασκόπως τις Αρχές με την ίδια κακόγουστη φάρσα και ταλαιπωρεί για ώρες τους οδηγούς που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα