Τραγωδία στην Λευκάδα: Μία νεκρή και ένας τραυματίας ύστερα από φωτιά σε οικία

Τραγωδία στην Λευκάδα: Μία νεκρή και ένας τραυματίας ύστερα από φωτιά σε οικία
Φωτιά σε σπίτι - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Νεκρή ανασύρθηκε δυστυχώς μία 90χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και εγκλωβίστηκε στο σπίτι της που ξέσπασε φωτιά. Ο 82χρονος σύζυγός της απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και με εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής Λευκάδας.

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή Σύβρος Λευκάδας, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε φωτιά σε διώροφη μονοκατοικία.

Στην οικία διέμενε μόνο του ένα ζευγάρι υπερήλικων. Από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλωβίστηκε πρώτα ο 82χρονος άντρας, έχοντας τραύματα από εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής. Δυστυχώς όμως η 90χρονη σύζυγός του που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και εγκλωβίστηκε εντός της φλεγόμενης οικίας της, εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή και η σορός της απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η φωτιά έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο το σπίτι και επί τόπου παραμένουν και επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ μετά την κατάσβεση αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής στο σημείο, ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά και εκτυλίχθηκε αυτή η τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα