Έπιασε τον 18χρονο γιο της και φίλο του να κλέβουν – Βρέθηκε νεκρή με κομμένο λαιμό

Έπιασε τον 18χρονο γιο της και φίλο του να κλέβουν – Βρέθηκε νεκρή με κομμένο λαιμό
Ο Matthew Dempsey (αριστερά) και ο Daniel Saucedo που σκότωσαν την μητέρα του πρώτου San Antonio Police Department

Οι δύο έφηβοι είχαν μπει στο σπίτι της γυναίκας για να κλέψουν. Αυτή επέστρεψε τη λάθος στιγμή, με τους νεαρούς να την χτυπάνε με μπαστούνια του μπέιζμπολ και να της κόβουν με κουζινομάχαιρο το λαιμό.

Φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, με έναν έφηβο να κατηγορείται ότι σκότωσε με τη βοήθεια φίλου του, τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις αρχές, τα δύο αγόρια χτύπησαν την ανυποψίαστη γυναίκα με μπαστούνια του μπέιζμπολ και στη συνέχεια της έκοψαν το λαιμό.

Ο Matthew Dempsey και ο Daniel Saucedo, αμφότεροι 18 ετών, εκτιμάται από τις αρχές, ότι είχαν μπει στο σπίτι της 53χρονης Mary Dempsey, μητέρας του πρώτου και όταν αυτή επέστρεψε, την σκότωσαν.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, που αναφέρει δημοσίευμα της San Antonio Express-News, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι χρησιμοποιώντας κλειδί και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους. Όταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι, ο γιος της της επιτέθηκε από πίσω με ένα μπαστούνι, με τον φίλο του να κάνει το ίδιο. Στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της έκοψαν το λαιμό.

Η 53χρονη βρέθηκε νεκρή ώρες αργότερα από την κόρη της, σε μια λίμνη αίματος και σκεπασμένη με μια κουβέρτα.

Ρούχα με αίματα εντοπίστηκαν στο τροχόσπιτο του Dempsey ενώ η κοπέλα του ενημέρωσε την αστυνομία ότι της είπε ότι σκότωσε την μητέρα του. Ο γιος ομολόγησε αργότερα τη δολοφονία ενώ αυτός και ο φίλος του κρατούνται με εγγύηση 1 εκατ. δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα