Βίντεο: Άγρια επίθεση αστυνομικού σε ιδιοκτήτρια καφέ επειδή έβαλε λάθος σως στο μπέργκερ του

Βίντεο: Άγρια επίθεση αστυνομικού σε ιδιοκτήτρια καφέ επειδή έβαλε λάθος σως στο μπέργκερ του

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι, πολλαπλούς μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς και σπασμένα πλευρά.

Ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει την άγρια επίθεση ενός αστυνομικού στη Βραζιλία σε βάρος μιας ιδιοκτήτριας καφετέριας, με αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα έβαλε λάθος σως στο μπέργκερ που είχε παραγγείλει, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 34χρονος αστυνομικός Augusto Santana να ορμά κρατώντας όπλο στην άτυχη 24χρονη γυναίκα, να τη ρίχνει στο έδαφος, να τη χτυπά με δύναμη στο κεφάλι και να τη σέρνει από τα μαλλιά έξω από το κατάστημα και να της ρίχνει κλωτσιές.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι, πολλαπλούς μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς και σπασμένα πλευρά.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η 24χρονη είπε ότι φοβήθηκε πως θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Όσο για τον 34χρονο αστυνομικό, οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 8,5 ετών.

Το θύμα της επίθεσης που σημειώθηκε στις 21 Μαρτίου δεν έχει επιστρέψει μέχρι τώρα στην εργασία της και έχει καταγγείλει ότι δέχεται απειλές από συναδέλφους του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα