ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται τη νέα σεζόν

ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται τη νέα σεζόν

Ο ΑΝΤ1 μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ποιες είναι οι νέες τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν, ποιες θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά και ποιες θα λάβουν οριστικό τέλος.

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται μια ανάσα πριν από το τέλος της και τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τα νέα τους προγράμματα και τα καινούργια τους τηλεοπτικά προϊόντα.

Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τον ΑΝΤ1, ο οποίος έδωσε μεγαλύτερη βάση στη μυθοπλασία και τις καθημερινές σειρές, ενώ σε αυτή τη γραμμή θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, η επόμενη σεζόν είναι σημαδιακή για το κανάλι, αφού στις 31 Δεκεμβρίου 2019 είναι η επέτειος των 30 χρόνων λειτουργίας του σταθμού και, έτσι, θα έχουμε πολλές εκπλήξεις από τον ΑΝΤ1.

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές για τη νέα σεζόν είναι, ίσως, η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, που επιστρέφει με νέα επεισόδια και που θα κάνει, μάλλον, πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020.

Σύμφωνα με τη Realife, θα έχουμε στο κανάλι μια νέα καθημερινή σειρά που θα ονομάζεται “Άγριες Μέλισσες”, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ήδη βρεθεί και πρόκειται για την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Φέρτη.

Από τις σειρές που ήδη παίζονται, θα συνεχιστούν κανονικά το “Πέτα τη φριτέζα” και το “Μην Ψαρώνεις”, σε αντίθεση με τη σειρά “Επιστροφή” που, αν και επιτυχημένη, θα λάβει τέλος, καθώς οι σεναριογράφοι πιστεύουν πως αν συνεχιστεί θα “κάνει κοιλιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα