“Χωρίς Copy Paste” με Athens Pride, Πανελλήνιες, Release Athens και Δάφνη Λαμπρόγιαννη

“Χωρίς Copy Paste” με Athens Pride, Πανελλήνιες, Release Athens και Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, 10-12 το πρωί, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα μιλήσουν στην εκπομπή "Χωρίς copy Paste" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την ιστορία του Μιχάλη Λώλη, του πρώτου ανοιχτά gay Έλληνα αστυνομικού, για τις πανελλαδικές εξετάσεις και το Release Athens. Καλεσμένη στην εκπομπή η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Με φόντο τη σημερινή παρέλαση του Athens Pride στην πλατεία Συντάγματος, που έχει σύνθημα «Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία», η Κατερίνα Πρίφτη, δημοσιογράφος της HuffPost Greece, μιλά στην εκπομπή για την ιστορία του Μιχάλη Λώλη, του πρώτου ανοιχτά gay Έλληνα αστυνομικού και τη συνέντευξη που της παραχώρησε και δίνει πληροφορίες για τα πρόσωπα στα επετειακά αφιερώματα στις διεθνείς εκδόσεις της HuffPost για το World Pride 2019.

Πανελλαδικές εξετάσεις: Οδηγός επιβίωσης προς υποψηφίους και προς γονείς

Η Αναστασία Φρόντζου – Χρηστίδη, σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού και Οικογένειας, με πολυετή πείρα στη διαχείριση άγχους των υποψηφίων, δίνει συμβουλές που αφορούν το διάβασμα, αλλά και το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, τον ύπνο και τη διατροφή και εξηγεί το είναι οι «συμπεριφορές αποφυγής» που εκδηλώνουν πολύ συχνά οι υποψήφιοι.

Ακόμη, στην ίδια εκπομπή

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Release Athens Θωμάς Μαχαίρας, του μεγαλύτερου μουσικού event του καλοκαιριού, που μόλις ξεκίνησε στην Πλατεία Νερού με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, Ντέμιεν, μιλά στην εκπομπή, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία του Ίγκι Ποπ στην Αθήνα, σε ένα live show με όλες τις μεγάλες στιγμές της απίθανης καριέρας του.

Καλεσμένη επίσης, η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη με αφορμή την κλασική κωμωδία των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας». Λίγο πριν την περιοδεία της παράστασης, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και μουσική – τραγούδια Φοίβου Δεληβοριά, η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της -ρόλο που έχει «μαρκάρει» κινηματογραφικά η Γεωργία Βασιλειάδου- αλλά και για την τηλεόραση.

Κι όπως πάντα, οι νέες ταινίες της εβδομάδας και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα