MasterChef 4: Έσπασε κάθε ρεκόρ η τηλεθέαση του μεγάλου τελικού

MasterChef 4: Έσπασε κάθε ρεκόρ η τηλεθέαση του μεγάλου τελικού
Instagram masterchefgr

Η τηλεθέαση του τελικού κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40%, ενώ στο τελευταίο τέταρτο, κατά τη διάρκεια του αποτελέσματος έφτασε μέχρι και το 45,3%.

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Η συνολική βαθμολογία ανέδειξε νικητή το Σταύρο Βαρθαλίτη μια διαφορά 11 βαθμών και με το να καταφέρνει το “απόλυτο” 30, λαμβάνοντας 3 10αρια από τους κριτές, πετυχαίνοντας έτσι μια καθαρή νίκη.

Τι συνέβη, όμως, με την τηλεθέαση του μαγειρικού διαγωνισμού;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε 32,6% στο σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Πέρυσι, τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 33,1% και 42%. Η τηλεθέαση του τελικού κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40%, ενώ στο τελευταίο τέταρτο, κατά τη διάρκεια του αποτελέσματος έφτασε μέχρι και το 45,3%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα