Πανελλήνιες 2019: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2019: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Στιγμιότυπο από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Eurokinissi

Συνέχεια στις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα με τα μαθήματα ειδικότητας. Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών είναι τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν σήμερα Τρίτη, πανελλαδικά οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Συνεχίζουν σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου τις πανελλήνιες εξετάσεις οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ  για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, θα εξεταστούν στα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών. Γενικότερα, μέχρι και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Όσον αφορά στους υποψήφιους των ΓΕΛ,  την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού. Ειδικότερα, θα εξεταστούν στην Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 20 του μήνα για τα Επαγγελματικά Λύκεια ενώ η συνολική φετινή περίοδος των πανελλαδικών διαγωνισμών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα στις 2 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα