Welcome Days ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – Δυναμική υποδοχή σπουδαστών σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης!

Welcome Days ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – Δυναμική υποδοχή σπουδαστών σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης!
Welcome Days Thessaloniki @TeofilosDadis

Με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις γεμάτες ζωντάνια, αισιοδοξία, καταξιωμένους επαγγελματίες και famous guests υποδέχτηκε ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τους νέους σπουδαστές του!

Το σύνολο της σπουδαστικής κοινότητας κατέκλυσε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης σε μια πρώτη γνωριμία με τη σχολή, αλλά τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Oι διευθυντές μας υποδέχθηκαν περισσότερους από 6.000 σπουδαστές σε όλο τον όμιλο, αλλά και εκατοντάδες ενδιαφερόμενους για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές μας πήραν μια πρώτη «γεύση» για τη σπουδαστική ζωή στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μέσα από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και πολλές εκπλήξεις!

Την έναρξη των welcome days πραγματοποίησαν με δυναμικό τρόπο οι τομείς Γαστρονομίας και Τουρισμού! Η διευθύντρια κυρία Μαρία Καραφουλίδου υποδέχτηκε τους σπουδαστές στις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις προσομοίωσης ξενοδοχείου. Ο Chef και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Μανώλης Παπουτσάκης αναφέρθηκε στις εξαιρετικές προοπτικές του επαγγέλματος και τόνισε ότι η αγάπη και η συνεχής προσπάθεια είναι τα βασικά υλικά για την επιτυχία. Ακολούθησε εντυπωσιακή παρουσίαση με περίτεχνα cocktails και μοναδικά ροφήματα από τον Bartender και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Γιώργο Φλώρο και από το crew της Vogatsikou 3.

Welcome Days Thessaloniki @TeofilosDadis

Ο διευθυντής της σχολής ΜΜΕ, Performing Arts & Οικονομίας Διοίκησης κύριος Χρήστος Κιούσης υποδέχθηκε τους σπουδαστές των αντίστοιχων τομέων μαζί με δύο ξεχωριστούς ανθρώπους. Ο γνωστός taroo arsst Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε σε προσωπικά του βιώματα και στην προσπάθεια που κατέβαλε για να πετύχει τους στόχους του μη έχοντας ακαδημαϊκό υπόβαθρο, υπενθυμίζοντας έτσι στους παρευρισκόμενους, πόσο τυχεροί είναι που έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Ο DJ και μουσικός παραγωγός Kled Mone με τη σειρά του αναφέρθηκε με αγάπη στα χρόνια που ο ίδιος σπούδαζε Μουσική Τεχνολογία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και επισήμανε την υποστήριξη που έλαβε από τη σχολή από την πρώτη στιγμή!

Welcome Days Thessaloniki @TeofilosDadis


Γεμάτη λάμψη και ομορφιά ήταν η υποδοχή του τομέα Μόδα & Ομορφιάς, με την επικεφαλής κυρία Ντόλη Ζερβού να υποδέχεται τους νέους σπουδαστές παρέα με λαμπερές προσκεκλημένες! Η κορυφαία make-up arsst κυρία Μαρία Παγωνάκη μοιράστηκε τις γνώσεις της γύρω από το μακιγιάζ και έδωσε πολύτιμες συμβουλές. Η Πατρίτσια Κόρφα, επιτυχημένη εκπρόσωπος της νέας γενιάς και επιχειρηματίας μόδας, ανέφερε ότι για να ξεχωρίσεις στη βιομηχανία της μόδας είναι πολύ σημαντικό να τολμάς να κυνηγάς τα όνειρα σου. H style blogger Sissy Validstyle από την πλευρά της, έδωσε έμπνευση μέσα από τον υποδειγματικό τρόπο που χειρίζεται τα social media.

Τη σκυτάλη πήρε ο τομέας Υγείας και Αθλητισμού που υποδέχθηκε τους σπουδαστές με τον διευθυντή κύριο Νίκο Γαριβάλδη και μια σειρά αξιόλογων συνεργατών του τομέα. Ο κύριος Μανώλης Σπανός, επιστημονικός σύμβουλος κλινικών μελετών και εμπορικών εταιριών του ομίλου Βιοϊατρική, μίλησε για τα παραϊατρικά επαγγέλματα, εξηγώντας πως αποτελούν εξαιρετική επιλογή σπουδών, καθώς προάγουν τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών υγείας διαθέσιμων σε όλους τους πολίτες. Ο επικεφαλής του ανθρωπιστικού οργανισμού Kids Save Lives κύριος Αναστάσης Στεφανάκης αναφέρθηκε στις ενέργειες του οργανισμού για την ενημέρωση παιδιών σχολικής ηλικίας για θέματα πρώτων βοηθειών. Η κλινική διατροφολόγος κυρία Ειρήνη Πασχαλέρη τόνισε με τη σειρά της ότι τα επαγγέλματα του ευρύτερου κλάδου υγείας αποτελούν προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Welcome Days Thessaloniki @TeofilosDadis

Η διευθύντρια των τομέων Τεχνικών Επαγγελμάτων, Πληροφορικής & Αγροτικής Κατάρτισης κυρία Αναστασία Ρίζου υποδέχθηκε τους σπουδαστές με τρεις στρατηγικούς συνεργάτες. Τους σπουδαστές Μηχανολογίας υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της Agrotech S.A., αποκλειστικού αντιπρόσωπου της John Deer σε Ελλάδα και Κύπρο, κύριοι Γιώργος Νεοφώτιστος και Χρήστος Αγοραστός, που αναφέρθηκαν στις επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνουν στους σπουδαστές μέσω της συνεργασίας. Οι σπουδαστές Αγροτικής Κατάρτισης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κύριο Ανδρέα Ζερκούλη και τη βραβευμένη start up στο Innovason Fessval του Τελ Αβίβ, Inagros, η οποία εφαρμόζει σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή. Τέλος, ο κύριος Γιάννης Δούφος της εταιρίας Logismos S.A. μίλησε για την έκρηξη στην ήδη αυξημένη ζήτηση επαγγελματιών, που φέρνουν οι νέες τεχνολογίες, όπως το VR.

Οι νέοι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ακόμα τρεις εμπνευσμένες ομιλίες από επιτυχημένους επαγγελματίες. Η επιχειρηματίας κυρία Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη, ο ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης και ο masterchef Χρήστος Μπάρκας συμβούλευσαν τα νέα παιδιά. επισημαίνοντας πως η επιμονή και η προσήλωση στον στόχο είναι οι κύριοι παράγοντες για κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι δεκάδων ακόμα συνεργαζόμενων εταιριών που μίλησαν με θερμά λόγια για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τονίζοντας τις προοπτικές του επαγγέλματος που εκπροσωπούν και την πολύ υψηλή επαγγελματική αποκατάσταση, που προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός.

Τα Welcome Days σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης αποτέλεσαν μια δυναμική εκκίνηση του νέου εξαμήνου, η οποία προμηνύει ένα ακαδημαϊκό έτος γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και τις δράσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα