Στο Υπ. Παιδείας η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς

Στο Υπ. Παιδείας η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς
Εξωτερική άποψη του υπουργείου Παιδείας Eurokinissi

Στο Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. Τι έχει γίνει γνωστό για τις προσλήψεις αναπληρωτών.

Στο Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ, όπως αναφέρει το Alfavita.gr.

Ακόμη ο Σύλλογος αναφέρεται και στις προσλήψεις αναπληρωτών.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται:

“Σύμφωνα με σημερινή μας ενημέρωση:

Προκήρυξη Ειδικής

Η προκήρυξη βρίσκεται στο Υπουργείο το οποίο θ’ αποφασίσει, όπως μας τονίστηκε, πότε θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και θα την επιστρέψει στον ΑΣΕΠ για την έκδοσή της (αυτό ίσως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καθυστέρησης).

Προσλήψεις αναπληρωτών

Οι προσλήψεις των αναπληρωτών Γενικής θα γίνουν με τους παλιούς πίνακες (αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν για τις φετινές προσλήψεις) ενώ οι γνώμες διίστανται για τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής όπου παίζουν και τα δυο σενάρια: 1)προσλήψεις από οριστικούς νέους – 2)προσλήψεις από τους παλιούς (που αυτό τελικά φαίνεται ότι θα ισχύσει).

Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής τι θα γίνει με την προϋπηρεσία την περσινή και τη φετινή όπως και με άλλα χαρακτηριστικά που έχουν αποκτηθεί από αναπληρωτές και κυρίως το αν και πως θα μπορέσουν να μπουν οι νέοι απόφοιτοι στο σύστημα, πληροφορηθήκαμε όμως πως ο ΟΠΣΥΔ θ’ ανοίξει την επόμενη εβδομάδα για…αιτήσεις.

Σημειώνουμε εδώ πως σύμφωνα με τον νόμο αν δεν υπάρξουν οριστικοί πίνακες Ειδικής και Γενικής, οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν από τους ήδη υπάρχοντες, καθώς μόνο αυτοί έχουν ήδη ελεγχθεί απ’ το ΑΣΕΠ.”

Διαβάστε ακόμη στο Alfavita.gr:

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για μπιφτέκια λαχανικών

Οι 10 «αρχές» που χρησιμοποιούν οι θεωρίες συνωμοσίας

Κάπνισμα: Ένα βίντεο 6 δευτερολέπτων θα σε πείσει να το κόψεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα