Παναγιωτόπουλος: “Φυλάμε τα σύνορα, πρώτο μέλημα οι ακρίτες”

Παναγιωτόπουλος: “Φυλάμε τα σύνορα, πρώτο μέλημα οι ακρίτες”
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στις Καστανιές συνομιλεί με τους κατοίκους AP

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος περιόδευσε στις Καστανιές και διαπίστωσε ότι οι κάτοικοι δεν διακατέχονται από τον παραμικρό φόβο.

Περιοδεία στις Καστανιές του Εβρου που δοκιμάζονται από την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος πραγματοποίησε την Κυριακή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Αμυνας, συνοδευόμενος από τη στρατιωτική ηγεσία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να διαπιστώσει ότι το φρόνημά τους παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρά τα προβλήματα.

“Τι εξελίξεις θα έχουμε κύριε Υπουργέ;” τον ρώτησε μία ηλικιωμένη κυρία: “Θα φυλάξουμε τα σύνορά μας απάντησε ο Καβαλιώτης πολιτικός ο οποίος τόνισε ότι πρώτο μέλημα της πολιτείας είναι οι ακρίτες και οι περιοχές τους.

Η ηλικιωμένη κυρία απάντησε με νόημα ότι “είναι ευχή και κατάρα να γεννηθεί κανείς ακρίτας. Να ξέρετε πάντως ότι δεν φοβόμαστε”.

Λίγο αργότερα άλλη γυναίκα τόνισε, μιλώντας προς τον κ. Παναγιωτόπουλο ότι “η πολιτική που εφαρμόζει η πολιτεία τα τελευταία χρόνια δεν είναι η ενδεδειγμένη και ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα”.

“Δεν υπάρχει διαχωρισμός” υπογράμμισε ο Υπουργός για να συμπληρώσει ότι “και εγώ, όπως ξέρετε από εδώ κοντά κατάγομαι. Οι εκπρόσωποί σας εδώ κάνουν άριστη δουλειά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα