Ζαχαράκη: Fake news του Μαξίμου και η επταήμερη εργασία και η καρέτα καρέτα

Ζαχαράκη: Fake news του Μαξίμου και η επταήμερη εργασία και η καρέτα καρέτα
Η Σοφία Ζαχαράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με δήλωση της κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επανέφερε το “παραμύθι της επταήμερης εργασίας”, αλλά και ότι διέδωσε πως δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο Μητσοτάκης

Ως απόδειξη του μηχανισμού fake news της κυβέρνησης χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη τόσο τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε πάλι θέμα επταήμερης εργασίας, όσο και την αναπαραγωγή δημοσιεύματος που ισχυριζόταν ότι οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας.

Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες” ανέφερε ειδικότερα η κ.Ζαχαράκη σε δήλωση της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα