“Κάθε Τρίτη με τον Μόρι” στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

“Κάθε Τρίτη με τον Μόρι” στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

Το έργο των Jeffrey Hatcher και Mitch Albom με τον Γιώργο Βαλτινό και τον Γιάννη Σαρακατσάνη παρουσιάζεται στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης από μέχρι Κυριακή.

Το έργο «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι», που παρακολούθησα στο θέατρο «Ιλίσια Βολανάκης» την περασμένη Πέμπτη, είναι μια επιτυχημένη μεταφορά του αυτοβιογραφικού μπεστ σέλλερ του Mitch Albom «Τρίτες με τον Μόρι».

Η πραγματική ιστορία του καθηγητή κοινωνιολογίας Μόρι Σουόρτζ, που σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής του καταφέρνει να αφυπνίσει τον αγαπημένου του μαθητή Μιτς και να του δείξει τις αξίες για τη ζωή.

 

Το κείμενο αυτό είναι πιστή περιγραφή τω γεγονότων, κάτι σαν ημερολόγιο. Έχει όμως αντιμετωπιστεί με μια έξυπνη και ευρηματική σκηνοθεσία, που κρατά το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του έργου, μεταφέροντάς μας με πολύ έξυπνο τρόπο στους χώρους που διαδραματίζεται το έργο. Βοηθά το λειτουργικό σκηνικό.

Εκείνο που πραγματικά απογειώνει την παράσταση όμως είναι η εξαιρετική ερμηνεία του Γρηγόρη Βαλτινού στον ρόλο του καθηγητή Μόρι, που είναι μια πραγματική μεταμόρφωση του σπουδαίου αυτού ηθοποιού. Επάξια κρατά τον ρόλο του μαθητή Μιτς ο Γ. Σαρακατσάνης.

 

Πληροφορίες

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

(Παπαδιαμαντοπούλου & Βασιλίσσης Σοφίας, μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 19:15 Λαἵκή, Πέμπτη στις 21:15, Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 18:15 και 21:15, Κυριακή στις 19:15

Διάρκεια: 120’

Εισιτήρια: Τετάρτη (λαϊκή απογευματινή): 15 ευρώ Πέμπτη και Παρασκευή: 18 ευρώ, Σάββατο (απογευματινή):  15 ευρώ, Σάββατο (βραδινή) 18 ευρώ, Κυριακή: 18 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα