GNTM 2: Φωτογράφιση σε ροντέο, επικές πτώσεις και ίντριγκα στο σημερινό επεισόδιο

GNTM 2: Φωτογράφιση σε ροντέο, επικές πτώσεις και ίντριγκα στο σημερινό επεισόδιο
GNTM Facebook @Greece's Next Top Model

Μια δοκιμασία με άρωμα Ροντέο, το πλεονέκτημα της Κάτιας, τα κορίτσια που κλαίνε και το σχόλιο του Σκουλού για τη γλώσσα των γυναικών που πάει "ροδάνι".

Στο σημερινό επεισόδιο πρόκειται να δούμε μια δοκιμασία αποχώρησης με άρωμα “Ροντέο” , όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η Ηλιάννα.

Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν σε μια φάρμα και πρόκειται να φωτογραφηθούν πάνω σε έναν μαινόμενο ταύρο. Γέλια, χειροκρότημα, τούμπες και η χαρακτηριστική ατάκα της Μαρίας “Μυρίζω κοπρία και λέω εδώ είμαστε, γύρισα σπίτι μου” προϊδεάζουν για ένα ευχάριστο κλίμα.

Τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν στο πλατό της αποχώρησης και να γίνει η αναφορά στο avantage της Κάτιας και πώς χρησιμοποιήθηκε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η παίκτρια είχε δηλώσει πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημά της, προκειμένου να “εξουδετερώσει” τις -κατά τη γνώμη της- πιο αδύναμες παίκτριες. Πράγματι στο τρέιλερ ακούγεται να λέει πως επέλεξε τα κορίτσια με κριτήριο να μην ανταπεξέθουν στην δοκιμασία.

Παράλληλα βλέπουμε την Κέισι να κλαίει και την Κωνσταντίνα να αποχωρεί από τον το πλατό.

Στο τέλος του trailer ακούγεται ο Σκουλός να λέει “Καλά έλεγε η μητέρα μου πως η γλώσσα μερικών γυναικών πάει ροδάνι.”

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER:

Σχετικά με τη σημερινή αποχώρηση του GNTM, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, η παίκτρια που θα επιλεχθεί για να φύγει από το σπίτι των μοντέλων απόψε είναι η Γκλόρια, το κορίτσι δηλαδή, που βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στην τελική διάδα.

Αναμένουμε να ανακαλύψουμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα