My Style Rocks: Με ποιον τραγουδιστή έχει παιδί η ξανθιά καλλονή που μπήκε στο παιχνίδι;

My Style Rocks: Με ποιον τραγουδιστή έχει παιδί η ξανθιά καλλονή που μπήκε στο παιχνίδι;
Ρόζα Κεντάλα, παίκτρια του My Style Rocks Instagram

Η πανέμορφη Ρόζα Κεντάλα μπήκε πρόσφατα στο My Style Rocks και έκανε αισθητή την παρουσία της από την πρώτη μέρα. Έχει ένα 3χρονο γιο με γνωστό τραγουδιστή, παρόλο το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Η Ρόζα Κεντάλα είναι μία από τις νέες παίκτριες του My Style Rocks και από την μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, το πλατό έλαμψε. Τα ξανθά μαλλιά της, τα γαλάζια μάτια της και τα σαρκώδη χείλη της, την καθιστούν μία από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού.

Αν και είναι μόνο 23 χρονών, η Ρόζα έχει ένα παιδάκι, έναν πανέμορφο 3χρονο γιο, με τον γνωστό τραγουδιστή και μουσικό παραγωγό Claydee. Οι δυο τους έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, άλλωστε, τους δένει ο μικρός του γιος, που μοιάζει πολύ στη Ρόζα.

Ο Claydee είναι ο δημιουργός της μεγαλειώδους επιτυχίας “Mamacita Buena” που έσπασε όλα τα ρεκόρ, αποτελώντας το video με τις περισσότερες προβολές για την χώρα μας. Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός έχει γράψει συνθέσεις για τους Σάκη Ρουβά, Τάμτα, Playmen, Ελένη Φουρέιρα, Κώστα Μαρτάκη και πολλούς άλλους.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία μετρά μόλις μία εβδομάδα στο ριάλιτι μόδας, κατάγεται από τη Φιλανδία και μεγάλωσε στην Κύπρο, ενώ κατοικεί στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ. Το είδωλο της στο χώρο της μόδας είναι ο Alexander Mc Queen και, σύμφωνα με την ίδια, δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί της αρέσει η μόδα και ο χώρος της τηλεόρασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα