Σπυριδούλα – MasterChef: “Θα ήθελα να είναι ο σύντροφος δίπλα μου, αλλά δεν θα τον πίεζα ποτέ”

Σπυριδούλα – MasterChef: “Θα ήθελα να είναι ο σύντροφος δίπλα μου, αλλά δεν θα τον πίεζα ποτέ”

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef, που έφτασε μια ανάσα πριν τη νίκη και που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη, έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για κάποια περιστατικά και για την παρεξηγήσιμη συμπεριφορά της, στη "Φωλιά των ΚουΚου".

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef, έφτασε στον τελικό και μια ανάσα πριν από τη νίκη, την οποία τελικά πήρε ο Μανώλης Σαρρής. Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, “αισθάνεται νικήτρια, απλώς δεν πήρε τα λεφτά”.

Η Βολιώτισσα παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στη “Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε, επιτέλους, για όλα αυτά που οι τηλεθεατές έβλεπαν τόσο καιρό, για την παρεξηγήσιμη συμπεριφορά της, για τα περιστατικά που έγιναν στο παιχνίδι και που σχολίασε αρνητικά ο κόσμος, για τους συμπαίκτες της, για τις συγγνώμες που έχει πει, αλλά και για την οικογένειά της. 

Όπως είπε στην αρχή της συνέντευξης: 

“Δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει το παιχνίδι. Μου λείπει ήδη. Είναι τεράστια εμπειρία, εγώ σε όσους το σκέφτονται τους λέω να στείλουν συμμετοχές από τώρα. Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Εγώ πριν μπω στο παιχνίδι σκεφτόμουν ότι είτε θα αρέσεις, είτε δεν θα αρέσεις, θα είσαι έτοιμη και για τα δύο πράγματα. Για όλο αυτό που έγινε δεν ήμουν έτοιμη είναι η αλήθεια. Εγώ δεν είμαι στο θετικό, του Χρήστου για παράδειγμα, είμαι στην άλλη μεριά.”

Όσο για την απουσία της μαμάς της και του συντρόφου της από τον μεγάλο τελικό, η Σπυριδούλα είπε: 

“Στον τελικό ήταν ο μπαμπάς μου, τα αδέρφια μου και η θεία μου. Η μαμά μου δεν ήρθε, είναι άνθρωπος που δεν θέλει να είναι στην τηλεόραση. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ένας άλλος άνθρωπος ο οποίος δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Εκεί ήταν στην ουσία, αλλά δεν ήταν μπροστά. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι εκεί δίπλα μου, αλλά δεν μου αρέσει να πιέζω καθόλου. Πολλές φορές με μάλωνε στην τηλεόραση, εκεί τον έφτασα τον άνθρωπο να μιλάει στην τηλεόραση! Υπήρχαν πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούσε και μου τα είπε μετά και πράγματα που δεν πίστευε ότι θα έλεγα για κανένα λόγο. Όπως για παράδειγμα το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό. Αλλά δεν είναι όπως φάνηκε.”

Και επιτέλους έδωσε τη δική της εξήγηση για το σκηνικό εκείνο:

“Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο.”

Η Σπυριδούλα, επίσης, αναγνώρισε τα λάθη της και είπε στους παρουσιαστές πως κάποια πράγματα ήταν όντως άσχημα:

“Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά στα παιδιά, και στην Ασημίνα και της το είπα και πάλι και πάλι μετά τον τελικό που βγήκαμε όλοι μαζί. Υπάρχουν παιδιά που τους είπα συγγνώμη. Δεν θυμάμαι να πέταξα το βούτυρο. Δεν ξέρω αν είδατε τον πάγκο μας, δεν θυμάμαι πραγματικά τι πέταξα. Η εντολή που είχα ήταν να κατέβω και να μαζέψω τον χαμό και να κάνω ότι προλαβαίνω από παρασκευές για να συνεχίσει ο επόμενος. Πέρασαν τέσσερις μέρες και μετά μας το είπε ο Ζαχίρ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα