Νέα Αγχίαλος – Τελ Αβίβ με απευθείας σύνδεση

Νέα Αγχίαλος – Τελ Αβίβ με απευθείας σύνδεση
Πρώτη πτήση από την Γερμανία στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου 2008. (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ // EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απέδωσε καρπούς η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να συνδέσει την περιοχή με τη Μέση Ανατολή

Ιδιαίτερα σημαντική πρόκειται να είναι για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας, η απευθείας αεροπορική σύνδεση με τη Μέση Ανατολή. Για μία ακόμη φορά θα χρησιμοποιηθεί το αεροδρόμιο του Αγχίαλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει πτήσεις από το καλοκαίρι του 2018, η κυπριακών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία Tus Airways.

Εντός του προσεχώς χρονικού διαστήματος, στελέχη τις εταιρείας πρόκειται να επισκεφθούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, ώστε να οριστικοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

«Με συνεργασίες, σχέδιο και σκληρή δουλειά φέρνουμε αποτελέσματα. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του επιτυχημένου εγχειρήματος, μέσα από τη σύμπραξη τουρισμού της Περιφέρειας με την Marketing Greece και το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας. Έτσι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ενδυναμώνεται στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και της Θεσσαλίας,» επισήμανε ο Κώστας Αγοραστός.

Όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία οι πτήσεις θα διεξάγονται από τις 16/07/18 έως τις 01/10/18, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με το δρομολόγιο:

Tlv-Vol (Τελ Αβίβ – Βόλος) 13:00-15:15

Vol-Tlv (Βόλος – Τελ Αβίβ) 16:15-18:15

Μάλιστα η εταιρεία ξεκίνησε ήδη την προώθηση της Θεσσαλίας ως προορισμό στην 24η ΙNTERNATIONAL MEDITERRANEAN TOURISM MARKET, που ανοίγει τις πόρτες της αύριο Τρίτη 6 Φεβρουάριου στο Τελ Αβίβ, και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ανατολικής Μεσογείου. Στην έκθεση συμμετέχει με δικό της Περίπτερο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στοχεύοντας στην ανερχόμενη τουριστικά αγορά του Ισραήλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα