Πάτμος : Ο δικός σας ονειρεμένος προορισμός στο Αιγαίο

Πάτμος : Ο δικός σας ονειρεμένος προορισμός στο Αιγαίο

Στο βορειότερο άκρο των δωδεκανήσων βρίσκεται η Πάτμος, ένα από τα πιο ξεχωριστά Ελληνικά νησιά, φημισμένη για το μεγαλείο και την ομορφιά της.

Η Πάτμος, ευρέως γνωστή και ως νησί της αποκάλυψης αποτελεί πόλο έλξης για τον εγχώριο και εισερχόμενο τουρισμό, όχι μόνο λόγο της πλούσιας ιστορίας και των μαγευτικών τοπίων της αλλά και λόγω του μοναδικού κοσμοπολίτικου χαρακτήρα της. Οι επισκέπτες του νησιού μιλούν συχνά για την ιδιαίτερη ενέργεια του. Είτε αυτή πηγάζει για πολλούς από το σπήλαιο της Αποκάλυψης και το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου είτε από την παραδοσιακή αρχοντική χώρα με την εκπληκτική πανοραμική της θέα είτε και από τις μαγευτικές παραλίες της, το γεγονός παραμένει ότι η μοναδική αυτή ενέργεια έχει δημιουργήσει φανατικούς και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες που υποστηρίζουν με θέρμη ότι έχουν ανακαλύψει το μικρό τους παράδεισο στην αυθεντικότερη μορφή του.

Τα αξιοθέατα του νησιού δεν περιοριζονται στη μυστηριακή ατμόσφαιρα των θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων του νησιού. Η πιο ατμοσφαιρική χώρα του Αιγαίου, χτισμένη ψηλά και γύρω από το μοναστήρι, διαθέτει μαγευτικές διαδρομές μέσα από δαιδαλώδη πλακόστρωτα μονοπάτια και παραδοσιακά αρχοντικά διατηρημένα σύμφωνα με τις επιταγές της αρχιτεκτονικής μιας άλλης εποχής. Η πανοραμική θέα που προσφέρει η στρατηγική τοποθεσία της Χώρας ενισχύει τη μαγεία και συνθέτει ένα τοπίο απαράμμιλης ομορφιάς, αρχοντιάς και παράδοσης που μετατρέπεται το καλοκαίρι σε ένα λαμπερό κοσμοπολίτικο κέντρο εκλεπτυσμένων επισκεπτών.

Εκτός χώρας και σε κοντινές αποστάσεις από τη Σκάλα, (το λιμάνι και εμπορικό κέντρο του νησιού), βρίσκονται διάσπαρτοι πανέμορφοι κόλποι και παραλίες με κρυστάλλινα νερά που εξάπτουν όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών του νησιού. Ο μαγευτικός κόλπος του Γροίκου, οι οργανωμένες παραλίες της Πέτρας, του Αγριολίβαδου και του Κάμπου, τα παρθένα τοπία στις Δίδυμες, το λιβάδι του Γερανού και τη Βαγιά, συνθέτουν ένα μοναδικό τόπο ομορφιάς, αυθεντικότητας και απόλαυσης.

Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων, ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και αυτόνομων καταλυμάτων (βίλες). Η διαμονή σε επιλεγμένα αυτόνομα καταλύματα που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για τη φιλοξενία των απαιτητικών επισκεπτών του νησιού, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια σημαντικό έδαφος στην προτίμηση τους καθώς τους προσφέρει αυτονομία , άνεση και εξαιρετική αισθητική. Την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας σε αυτόνομα καταλύματα, αποτελεί το εξιδεικευμένο γραφείο PatmosExclusiveVillas (www.patmosexclusivevillas.gr) στη Σκάλα το οποίο διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προσεκτικά επιλεγμένων καταλυμάτων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών για άνεση, απόλαυση και ιδιωτικότητα. Το γραφείο προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του νησιού διαθέτοντας τον καλύτερο στόλο επιλεγμένων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων (www.patmosexclusivecars.gr) και το νεότερο πολυτελές ενοικιαζόμενο φουσκωτό σκάφος μήκους 9 μέτρων και χωρητικότητας 10 ατόμων. Στο PatmosExclusiveVillasθα βρείτε επίσης όλες τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης επισκεπτών από την οργάνωση της επίσκεψης σας στην Πάτμο και όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που επιθυμείτε καθόλη τη διαμονή σας στο νησί (pickup / transferαπό και προς το λιμάνι, κρατήσεις εστιατορίων, εκδρομές, privatechef, inhousemassageκτλ).

Με το γραφείο PatmosExclusiveVillasμπορείτε να επικοινωνήσετε είτε απευθείας μέσω τηλεφώνου : +30 22470 31644, +30 6936 050350 είτε μέσω mail : info@patmosexclusivevillas.grείτε μέσω της ιστοσελίδας του : www.patmosexclusivevillas.gr.

Επισκεφθείτε λοιπόν και εσείς αυτό το μικρό αυθεντικό παράδεισο του Αιγαίου που μπορεί να γίνει ο αγαπημένος τόπος διακοπών σας και αφήστε στους ειδικούς να οργανώσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα