Η Citroën, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα δώσει δυναμικά το παρών στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018»,  που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Στον μελετημένο με κάθε λεπτομέρεια χώρο της Citroën, όπου θα δεσπόζει η νέα φιλοσοφία της Μάρκας «La Maison Citroen», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοντέλων της Γαλλικής εταιρείας, ανάμεσα στα οποία το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα C5 Aircross,τo νέο μοντέλο της μάρκας που ανήκει στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μοντέλων SUV.

Το νέο C5 Aircross, η νέα ναυαρχίδα της Citroen, διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, κορυφαία άνεση, καθώς και μεγάλη διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, δημιουργώντας μία νέα κλάση, την Comfort Class SUV. Η καινοτόμα ανάρτησή του χάρη στα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, καθιστούν τις διαδρομές, μια χαλαρωτική εμπειρία. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στην καμπίνα οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης κάνουν την αισθητική του “casual chic” μοντέλου να χαρακτηρίζει κάθε επιθυμητή διαμόρφωση. Στο κέντρο του ταμπλό η οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων, δίνουν με την πρώτη ματιά το στίγμα του σύγχρονου εσωτερικού.

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο, 3ης γενιάς Berlingo στην επιβατική του έκδοση.

Ταυτόχρονα η Citroen παρουσιάζει πέρα από τις 2 Πανελλήνιες Πρεμιέρες, και τουλάχιστον μια νέα έκδοση σε κάθε υφιστάμενο μοντέλο.

Νίκος Τσάδαρης