Τις τελευταίες ημέρες, ο θεατρικός κόσμος και όχι μόνο ασχολείται με τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που ήταν να ανέβει στο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο, η παράσταση ματαιώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, με αποτέλεσμα να αρχίσει κι ένας πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στον Σεφερλή και την εταιρεία παραγωγής «Θεατρικές Σκηνές» για τους λόγους που η παράσταση δεν θα ανέβει.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν -και ανακοίνωσε και η Αποστολία Ζώη – το «Ζητείται Ψεύτης» θα ανέβει, καθώς φαίνεται ότι βρέθηκε κάποιος άλλος στη θέση του! Την αποκάλυψη έκανε η Ζώη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιας και η ίδια είναι είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης.

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούργιο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.